Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az iwiwen sok ismerősöm...

Az iwiwen sok ismerősöm csatlakozott egy olyan klubhoz, aminek a neve: "Ki járt a profiloldalamon". Te szeretnéd, ha lenne ilyen funkció?

Figyelt kérdés
Én nem! Sokszor nézegetek olyan embereket, akiket amúgy nem csípek és nem szeretném, ha tudnák, hogy nézegetem őket.
2010. ápr. 25. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hááát jó kérdés!

Ha az én adatlapom nézi valaki azt szeretném tudni, de ha én nézek valakit akkor ne tudjon róla:))

Viszont hidd el ebből sem lesz semmi, mert anno volt olyan klub, hogy "vissza a régi üzifalat" és abból se lett semmi!

2010. ápr. 25. 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Én sem akarom, hogy tudják, hogy kit nézek! A hátam közepére sem kivánom! Inkább én sem tudjam, hogy engem ki nézett meg. Nem érdekel annyira. Anno egyik napról a másikra bevezették a MyVip-en, és jól beégtem az egyik "ellenségemnél". Azonnal töröltem magam.
2010. ápr. 25. 14:54
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Pont mint az első, én szeretném tudni de más nem tudja!!

Hát nem tom ott a myvip elég az!Minek még az iwiwen is elég ha ott tudhatjuk na meg a networkon!

2010. ápr. 25. 14:56
 4/14 A kérdező kommentje:

Valaki indíthatna egy olyat is, hogy "Kik NEM akarják..."

Nincs kedvetek? :-))) Ma már megint tömegével csatlakoztak a "Ki járt..."-hoz :-((

(Micsoda problémáim vannak, mi?! :-))

2010. ápr. 26. 08:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
ne idegeskedjetek.Én is láttam.Olyasmiket fröcsögtek a bemutatkozójukban hogy szeretnék hogyha legalább 70ezer ember összegyűlne és akkor majd írnak az iwiwnek hogy vezessék be.csak megjegyezném hogy majd 5millióan vannak már az iwiwen .Még pár ezer ember véleménye sem számítana...
2010. ápr. 27. 22:51
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
pár százezer*
2010. ápr. 27. 22:52
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Jah meg ha vkit érdekel nézzétek már meg a tulajdonost. :D öhöm... Jó dolgában nem tud mit csinálni...
2010. ápr. 27. 23:01
 8/14 anonim válasza:
100%

Ja tényleg megkell nézni a Ki járt az iwiw profiloldalamon

tulajdonosát!A képei közé 250 felvan töltve.Mind magáról

olyan hogy az irtó ronda fejét rágradírozza a cosmopolitan

meg Maxim menő magazinok címplapjára meg a fejét más jó

testekre.Miközbe a feje is béna!!!!!!!

2010. ápr. 30. 13:53
 9/14 anonim válasza:
100%
Az egész nő nevetséges!Nem tudom hogy nem szégyeli magát!!!!
2010. ápr. 30. 13:54
 10/14 anonim válasza:
100%
A másik az hogy tényleg nagy marhaság lenne ez az alkalmazás!Szerintem elmebeteg aki még csatlakozik ehhez a klubhoz!!!
2010. ápr. 30. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!