Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha valaki naplót ír miért...

Ha valaki naplót ír miért írja, minek?

Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Mert magába fordulhat, visszanézheti a múltját (visszaolvashatja). Én általában ha visszaolvasom a "naplóimat" akkor mindig jókat röhögök rajtuk.
2008. szept. 5. 14:34
 2/10 anonim válasza:
100%
írjál naplót 1 hétig. és olvasd vissza. és megtudod. jó dolog ez,legalább írsz.
2008. szept. 6. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én írtam általános iskolás koromban naplót, akkor nagyon boldogtalan időszakomat éltem, mert nem szerettem az osztálytársaimat (tisztelet a kivételnek), akik közé nap mint nap be kellett járnom (sokat cikiztek, kevés barátom volt -konkrétan egy-, és az osztályfőnökömet se szerettem :S), nyakamon volt a középiskolai felvételi, stb., úgyhogy sok teher nehezedett rám, és ezeket többek között naplóírással vezettem le.

Jó érzés volt leírni mindazt, ami bánt. Vhogy elégtételt éreztem az elszenvedett sérelmekért - vagy nem is tudom...

2008. szept. 8. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismered azt az állapotot, hogy "nem mondhatom el senkinek"? Általában ilyenkor kezd az ember naplót írni. Olyasmi ez, mint a gyónás, de egy idő után itt is hazgságon, önáltatáson kaphatja magát az ember.
2008. szept. 8. 13:01
 5/10 anonim válasza:
100%

En mar lassan egy eve irok internetes naplot, egy idobe minden nap irtam, de mostanaba mar csak akkor ha valami fontos tortenik. A mulltnap peldaul viszaolvastam miket irtam, es nagyon jokat kacagtam rajta, meg ugy viszajottek a 'regi' idok.

Jo erzes leirni mit gondolsz, es tudod hogy senki nem szolhat bele. :)

2008. szept. 10. 13:14
 6/10 anonim válasza:
100%
Én akkor írtam naplót, mikor nem volt kinek elmondani azt, hogy mi történt velem...olyan mintha valakivel megosztanád a veled történteket...kiírhatod magadból a sérelmeidet....sztem nem rossz...mondjuk mostanában már nem írok...azóta sok barátom lett, meg életem párjának mesélek inkább:)
2008. szept. 24. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudjam mijen volt az életem.
2009. máj. 5. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:

szeretem kiadni magamból, és később érdekes lesz szerintem.

Meg én szeretek sztorikat írogatni, és egy felnőtt írónővel beszéltem egyszer, aki azt tanácsolta írjak naplót, később rengeteg ihletet fogok tudni meríteni belőle. :) hát remélem.

2010. márc. 10. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
én azért is szoktam mert sokszor így kapok választ a saját kérdéseimre, így nem kell tölteni ezt az oldalt:D...meg amiket az előttem szólók írtak..
2011. jan. 4. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Én azért mert nem telt el 1 olyan év hogy ne bántottak volna a barátaim. a Naplóm hátulján van a "Feketelista" akiknek odairom a nevét azokat nemszeretem/utálom. ők azok akik sokszor elvették a legjobb barátomat és elérték hogy ne szoljón hozzám és ha erről kéne irnom azzal a felírattal kezdeném h " Adjuk Vissza Neki" a nevemet nem írom le de a neki helyett a nevem van:)magamba fordulok elzárom magamat mindenkitől és kész.
2011. márc. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!