Érdemes naplót írni szerintetek?
Gondolkodom rajta h elkezdem. mibe írjam? Füzet? Könyv? ??
Köszi a segítséget
Hát ilyen emlékkönyv szerűségbe írom amin van lakat.
És elég vastag is lehet kapni 300-400 ftért. Vannak nagyon szépek.
Egyébként én azért írok, mert néha jó kiírni magamból az érzéseket. És később pedig ha visszaolvasod jó érzés fog el majd. Visszagondolni a régi időkre:)
Én mostanában inkább márcsak ilyen gondolatmeneteket írok,nem szoktam nagyon részletezni a napjaimat.
:)
Tulajdonképpen mindegy. Jó a keményfedeles kiskönyv, de jó a spirálfüzet. Csak úgy tárold, hogy más ne férhessen hozzá!
Egyébként hasznos, és később majd jó lesz visszaolvasni.
Köszönöm a válaszokat!
Pont attól tartok h vki elolvassa és akkor nagy gáz van ha tényleg mindent leírok benne...
Én egy sima füzetbe írok, sé beteszem a szekrényembe, ahol az iskolai füzeteim is vannak. Így kevesebb az esély, hogy valaki elolvassa, mert azt hiszik, hogy az is csak valami történelem vagy angol füzet :)
15/L
én is írok, de csak akkor, ha kedvem van, ugyanis nem vagyok az a "minden-nap-ugyanazt-csinálom" személy. így igazából már csak a nagyon rossz élményeim vannak benne, vagy a nagyon jók, de nekem így is jó..:D
ja és én is spirál füzetbe írok, aminek van egy doboza, amit le lehet lakatolni. a kulcsot pedig magamnál hordom a kulcscsomómon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!