Érdemes még elkezdeni 20 évesen naplót írni?
Jobban ki tudod elemezni, mik történtek veled, mik játszódtak le benned, jobban fel tudod dolgozni a téged ért hatásokat, így a megoldásokat is könnyebben megtalálod. Segít rendszerezni az életedet, és kordában tartani az érzéseket és gondolatokat. Biztosan a hasznodra válna. Mint egy önelemzés. Sosem késő elkezdeni, és ha késztetést érzel rá, írj. Hordd magaddal (én is így teszek, van egy kisalakú spirál füzetem), és írj, amikor jól esik.
Lehet, azért érzed vagy gondolod h akkor jobb volt az életed, mert segített átgondolni a dolgaidat.
Aztán van veszteni valód? :) Nincs. :)
24/L
mért ne kezdhetnéd? =)
és esetleg csak azért érezted jobbnak, mivel kiadhattad magadból a bajaidat, amiket másoknak nem mondtál el
én mindig is szerettem volna egy naplót, márcsak azért is hogy emlékezzek milyen volt régen, és majd a gyerekeim megnézhessék
de eddig nem sok sikerrel jártam
amúgy írj naplót, legfeljebb ha nemmegy abbahagyod =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!