Hol vehetnék szerintetek ízléses, szép és zárható naplót?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni egy napló féleséget, ami nem is igazán napló lenne, hanem a céljaim, azok elérésének a módjai, stb. Tehát inkább rendszerezném a dolgaimat stb, de nem akarom, hogy beleolvassanak. Szerintetek merre keresgéljek, mert ahol én néztem boltokban, nem volt kulcsra zárható.:(2011. máj. 26. 16:07
1/5 anonim válasza:
Az Allee bevásárlóközpontban van egy Green Papír nevű bolt, ott láttam múltkor bőr borítású meg egyéb szép, lakatos könyveket, viszont némelyik elég drága.
A nagy alakú, bőr borítású pl. 18 000 volt. De vannak kisebbek szép mintákkal pl. térkép, könyvespolc, lovas.
De végülis simán rácsavarozhatsz egy lakatos egy sima naplóra is.
2/5 Görög Ferenc válasza:
én kötöttem a barátnőmnek egy naplót. és nagyon tetszett neki.
3/5 A kérdező kommentje:
ÉS ötlet, hogy hogyan csinálhatnám zárhatóvá? :) mert találtam itthon egy észep, egy egyszerű fekete bőrborítású, a belsejét majd én kidekorálom. :) Egyelőre jól eldugtam, de attól félek, hogy egyszer elfelejtem, hogy hova tettem :D
2011. máj. 29. 10:04
5/5 anonim válasza:
Nekem a nővérem szokott csinálni. Egy kanál kivevésével lehet zárni és nyitni. Sztm a kézzel készített a legszebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!