Melyik kiadó (k) lennének ideálisak egy kezdő író, első kéziratának benyújtásához?
Gondolok itt például arra, hogy ne csak az legyen, hogy bedobják a kéziratot egy fiókba, és jó napot.
Van itt olyan, aki már adott ki könyvet? Ő melyik kiadónál adta ki, és mi arról a kiadóról a véleménye?
(A kéziratról annyit, hogy egy fantasztikumot tartalmazó regény. 110 db A/4-es oldal, 12-es Times New Roman betűtípussal írva.)
Heló!
Magánkaidás, vagy onlnie terjesztés. Ezek lennének ideálisak - ahhoz, hogy egy kiadó kaidja az első köynvedet, úgy, hogy neked semmit se kelljen fizetni érte, ahhoz hatalmas mázli kell, őszintén szólva, én nagyon csodálkoznék, ha sikerülne.
A magánkiadás nem jöhet szóba, ugyanis nincs annyi pénzem. A mázlim sosem volt nagy, de előzetesen szétnéztem a könyvesboltokban, és nem egy olyan könyv hevert ott, - nem magánkiadásba megjelentek. - amelyeknek sosem szabadott volna nyomtatásba kerülnie, mert annyira semmitmondó, hulladékok.
A regényem - a visszajelzések alapján - érdekes, és olyan történettel rendelkezik, amit élvezettel olvas az ember, és emellett nem csak egy bizonyos korosztályra specializálódott. (16-99+ éves kor között bárkit le tud kötni, akit kicsit is érdekel a fantasztikum.)
Igen, rengeteg rossz köynv vna a piacon. Csakhogy ők megfelelő kapcsolattal bírnak ,szerencséjük volt ,esetleg pénzük...
Ilyenkor merül fe la kérdés: ki szerint jó a könyv? Hozzáértő, kompetens emberke szerint, vagy laikusok szerint? Ez sem midnegy.
Sok sikert a köynvhöz, bár mint mondtma ,szerintem a fenti 2 javaslatomon kívül mással veszett fejsze nyele...
110 A/4-es oldal, ez nyomtatásban minimum a duplája.
Nem kitalált világban játszódik, hogy egy fűszál atomszerkezetét is pontosan le kelljen írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!