Mit gondoltok, melyik az a kiadó, amelyik kezdő, ismeretlen íróktól is hajlandó kiadatni könyvet?
Figyelt kérdés
Nem a konyvmuhely.hu-ra gondolok, hanem olyasmire mint az Alexandra, a Könyvmolyképző... ilyesmi!2012. febr. 8. 20:10
1/8 anonim válasza:
Alexandránál, Librinél lehet próbálkozni. Attól függ mit írsz és ők mit szeretnének éppen. Nekem tavaly elutasítottak egyet, egy másikra meg augusztus óta várok, hogy visszajelezzenek.
3/8 foszfor válasza:
Alexandrát mondom én is. Van egy 14 éves barátom és kiadták az írását!!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló!
Milyen témájú könyvet utasítottak el, és melyik kiadónál?
2012. febr. 9. 20:22
5/8 anonim válasza:
Az Alexandra, és romantikus/dráma. De ettől még egy próbát mindenképpen megér a részedről, nyugodtan küldd el nekik.
(Első voltam)
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves foszfor!
Megmondanád a barátod nevét, és a könyvének címét? Elolvasnám.
2012. febr. 19. 18:55
7/8 anonim válasza:
És hogyan külditek el? E-mailben, vagy kinyomtatva, szépen összefűzve? És kifejezetten az Alexandrának címzitek, vagy kinéztek az oldalukról egy szimpatikus nevű szerkesztőt és neki?
8/8 anonim válasza:
Előzőnek: mailben el lehet küldeni az Alexandrának egy kimondottan erre a célra létrehozott címre. A honlapjukon bal oldalt a Kiadó menüpont alatt tájékozódhatsz. Pár napon belül valaki visszajelez, hogy megkapták, és majd értesítenek (én pl augusztus óta várok rá, nem tudom, kapok-e még választ, de egy másik kéziratomra kb 2-3 hónap múlva válaszoltak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!