Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok olyan kiadókat akik...

Tudnátok olyan kiadókat akik megjelentetnék egy kezdő író könyvét?

Figyelt kérdés
van egy regényem, aminek kiadót keresek.

2013. márc. 27. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
húú, de jó kérdés! Én is ezt steretném tudni :)
2013. márc. 27. 19:41
 2/12 A kérdező kommentje:
igen nagyon fontos lenne nekem is, mert egy jó ideje ami már elég hosszú idő nem találtam rá senkit :((
2013. márc. 27. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem fogják csak úgy megjelentetni.

A magyar kiadók ahogy észrevettem a külföldi könyvek forgalmazásával vannak inkább elfoglalva.

Szerintem gyárts le vagy 200 példányt és rakasd ki egy könyvesboltba úgy, h a bolttól csak az eladott példányszámok után kérsz jutalékot.

2013. márc. 27. 19:48
 4/12 A kérdező kommentje:
gondoltam rá, csak nekem nincsen pénzem a könyvek legyártására ez a gondom :(
2013. márc. 27. 19:56
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom pontosan megfogalmazni. Vannak amolyan nyílt hónapok, mikor néhány kiadó kéziratot vár. És arra lehet jelentkezni. Vagy ott van a Könyvmoly kiadó Aranymosás című pályázata. (valami ilyesmi) Keress pályázatokat ahova, írásokat, kéziratokat várnak. Próbálkozz azzal.
2013. márc. 28. 00:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom (lehet, hogy rosszul), hogy ha elküldöd a kéziratot minden magyar kiadónak (amiket kikereshetsz könyvek elejéből is) pl. Ciceró, Móra, Stádium Kiadó, akkor ha nagyon jó a történet, akkor valamelyik ki fogja adni! :)
2013. márc. 28. 14:03
 7/12 Karenjeans87 ***** válasza:
publio.hu- megjelentetheted.
2013. ápr. 29. 11:53
 8/12 anonim ***** válasza:
United P C! ők szerzőket keresnek, lehet esélyed...
2013. máj. 25. 09:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is bele néztem, hogy mi ez. Érdemes kutatni a fizetni való kötelezettségek után, amellyel a kiadó felé tartozik a szerző. Kerestem és találtam is:

www.united-pc.eu/static_content/faq/hu/faq_landingpage.html#1

GYIK-ben van benne:

Kell-e fizetnem könyvem megjelentetéséért?

A megjelentetésért nem kell fizetnie Önnek. Egyedüli feltétele könyve kiadásának, hogy megvásárolja műve első 30 példányát 20%-os kedvezménnyel.

2013. máj. 25. 21:57
 10/12 Csőgör Barbara válasza:
80%

Az united pc ingyen adja ki és még honuráliumot is ad!

•Kiadójuknál valóban ingyenes a megjelenés?

Természetesen igen! Igen, könyvét valóban költségmentesen jelentetjük meg! Egyszerűen, gyorsan és problémamentesen! Ön már az első eladott könyv után honoráriumot kap! Szerzőinknek minden ingyenes! Kiadói rendszerünket a szerzői igényeknek megfelelően átdolgoztuk, optimalizáltuk, egységes kiadói rendszer szerint dolgozunk. Ezért vállalhatjuk át a kiadással járó költségeket, valamint a kiadással járó kockázatot. Költségeink megtérülését a sikeres könyveladásoktól reméljük.

2013. jún. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!