Tudnátok olyan kiadókat akik megjelentetnék egy kezdő író könyvét?
Nem fogják csak úgy megjelentetni.
A magyar kiadók ahogy észrevettem a külföldi könyvek forgalmazásával vannak inkább elfoglalva.
Szerintem gyárts le vagy 200 példányt és rakasd ki egy könyvesboltba úgy, h a bolttól csak az eladott példányszámok után kérsz jutalékot.
Én is bele néztem, hogy mi ez. Érdemes kutatni a fizetni való kötelezettségek után, amellyel a kiadó felé tartozik a szerző. Kerestem és találtam is:
www.united-pc.eu/static_content/faq/hu/faq_landingpage.html#1
GYIK-ben van benne:
Kell-e fizetnem könyvem megjelentetéséért?
A megjelentetésért nem kell fizetnie Önnek. Egyedüli feltétele könyve kiadásának, hogy megvásárolja műve első 30 példányát 20%-os kedvezménnyel.
Az united pc ingyen adja ki és még honuráliumot is ad!
•Kiadójuknál valóban ingyenes a megjelenés?
Természetesen igen! Igen, könyvét valóban költségmentesen jelentetjük meg! Egyszerűen, gyorsan és problémamentesen! Ön már az első eladott könyv után honoráriumot kap! Szerzőinknek minden ingyenes! Kiadói rendszerünket a szerzői igényeknek megfelelően átdolgoztuk, optimalizáltuk, egységes kiadói rendszer szerint dolgozunk. Ezért vállalhatjuk át a kiadással járó költségeket, valamint a kiadással járó kockázatot. Költségeink megtérülését a sikeres könyveladásoktól reméljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!