Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok? - Tudom, sok...

Mit gondoltok? - Tudom, sok az ilyen kérdés - Tucat sztori vagy egyszerűen unalmas, vagy esetleg lehet belőle kihozni valamit.

Figyelt kérdés

A alapötlet egy álomból jött, kicsit feltunigoltam. Szóval:

Van egy város, ahová pár évvel ezelőtt csöveseket,drogosokat meg mindenféle szakadt alakokat deportáltak, de a kormányváltás következtében eltörölték ezt a rendeletet, viszont sokan ott maradtak és a közeli városba járnak fosztogatni. Főszereplő egy szipus férfi, aki két nővel, és két férfivel osztozik még a házon. Megérkezik a másik városból jövő nő, aki a bátyát keresi, de az már meghalt, mert a főszereplő ismerte és tudja mi lett vele. Az idegen nő próbálja meggyőzni a főszereplőt és az egyik ott élő nőt, hogy menjenek vissza a városba vele és kezeltessék magukat, de nem egyeznek bele. Végül az egyik ott élő férfi és nő meghal, a másik férfi elpártol tőlük, végül már csak a nő és a főszereplő férfi marad, aki úgy dönt, hogy a nőt visszaviszi a városba. Ez meg is történik, és ki akarja nyírni magát a házba, de valaki mentőt küld rá és ő is odakerül, ahová a nő. Rájön, hogy szerelmes belé. Előkerül a főszereplő bátyja, aki haza akarja vitetni. Megszökik a csajjal a pszichiátriáról, de hamar visszaviszik őket. A végére kiderül, hogy a főszereplő férfinak kettős személyisége van és ő ölt meg pár embert és a nő, akibe szerelmes, nem létezik. Teljesen leamortizálódik, mert az erőszakosabbik énje veszi át az irányítást.

- Közben még történik pár dolog, de az mellékes a cselekmény szempontjából és a múltukból is derülnek ki dolgok. Tudom, kicsit kusza lett a leírás, főleg, hogy nem használtam neveket :D

2015. júl. 25. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdekes a történet, de annál a résznél elvesztette a varázsát, hogy "rájön, hogy szerelmes belé". :(
2015. júl. 26. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jópofa, de ezzel a leírással lelőtted a poént a végére... :C

Na mindegy.

Ha jól megírod és elég energiát valamint időt fektetsz bele, akkor biztos, hogy jó regényt fogsz írni.

Ha esetleg kell valami segítség, nyugodtan írj rám és amiben tudok segítek. :)

Sok sikert a regényhez! És, amúgy E/1-ben vagy E/3-ben fogod írni? :D

2015. júl. 26. 21:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

1: szerinted akkor jobb lenne szerelmes rész nélkül? Nem tudom, nekem valamiért kell bele.

2: Köszönöm a segítséged felajánlását! Felkereslek majd - kell azért még. Bocsi, hogy spoilereztem :/ Amúgy ezt a történetet már vagy 4 éve megírtam, csak így könnyebb volt nyilatkozni róla. Amúgy - kivételesen E/1-ben írtam, a legtöbbet mindig E/3-ben írom. :)

2015. júl. 26. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem a szerelemmel van a bajom, hanem azzal, hogy a főszereplők lesznek szerelmesek egymásba. :) Lehet benne románc, de mondjuk valaki mással, aki nem kap akkora hangsúlyt.
2015. aug. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!