A rukkola.hu-n, ha rukkolok egy könyvet visszavonhatom a rukkolást, miután valaki happolja akkor is?
Dönthetsz úgy, hogy nem adod át. Törölheted a happolt példányt is, akkor a happoló értesítést kap erről.
De inkább ne rukkold a könyvet. Nagyon nem lenne tisztességes a részedről. Értem én, hogy drága a postaköltség, de ez erről - is - szól. Ma te fizetsz, holnap neked fizetnek egy általad happolt könyvért. Ha ezt nem vállalod, szerintem inkább más módon válj meg a könyve(i)dtől, ne a rukkolán, hogy ne maradjon rossz szájíze senkinek.
Na pont az ilyen hozzáállás miatt lett nagyon elegem a rukkolából.
Én "csóró" egyetemi hallgatóként mindig postáztam a happolónak a könyvet, ha neki úgy felelt meg.
Ha én vagyok a happoló, mindig próbálok akalmazkodni happontos átvételhez, hogy ne kelljen feleslegesen postázni, de ugye valamikor egyáltalán nem járható ez az út.
Akkor hagytam abba a rukkolázást, amikor egy már forgalomban nem lévő könyvet happoltam kb. 3x annyi pontért, mint a valós értéke lett volna. A rukkoló megkért, hogy intézzük happonttal. Felajánlott egy helyet, ami nekem 30 perc kitérő lett volna, megkértem, hogy vigye egy közelebbibe. Ezután 3 hétig nem válaszolt egy e-mailermre sem, facebookon sem, de még a rukkolát sem olt képes visszavonni. Én tettem meg, írtam egy negatív értékelést, amelyre az volt a válasz, hogy elromlott a levelezőrendszere. A Gmail. Nyilván.
Szóval ezt az oldalt is sikerült lehúzni az átlag magyar színvonalra, gratulálok a felhasználóknak!
Neked is kérdező!
De hogy a kérdésedre válaszoljak: addig vissza tudod vonnia happolást, amíg be nem jelölöd, hogy leadtad/postáztad a könyvet.
De azért remélem, hogy majd amikor neked küld valaki egy másfél kilós könyvvet az ország másik feléből, annak örülni fogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!