Rukkoltam egy könyvet de rájöttem, hogy meg akarom tartani (RUKKOLA. HU)?
Figyelt kérdés
Édesanyám odaadott egy könyvet, hogy rukkolhatom, én rukkoltam is sok pontért, de mikor most elkezdtem becsomagolni és beleolvastam, rájöttem, hogy én is el akarom olvasni ezt a könyvet és meg is szeretném tartani. Viszont már megbeszéltem a happolóval, hogy hogy adom neki oda stb. Mit csináljak? Most már bunkóság nem odaadni :(2015. febr. 27. 16:27
1/2 anonim válasza:
Valóban. Ha a happoló megértő, visszvonhatod az egészet (és kérned kell a pontok visszaadását is), de én erre nem vennék mérget. Aztán ne csodálkozz, ha megbízhatatlannak fognak tartani.
2/2 A kérdező kommentje:
inkább küldöm neki mégis :(
2015. febr. 27. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!