E-book olvasó vásárlásán gondolkodok. Aki erre váltott, nem bánta meg?
Imádom a könyveket, de eddig csak a papír formátumot preferáltam. Sajnos kezdek helyhiánnyal küszködni és képtelen vagyok pl eladni a meglévő könyveimet. Szerintetek megéri e-book olvasót venni (nem az ár miatt)?
Akinek már van; szeretitek?
Én nyertem egyet karácsonykor és nagyon tetszik.
Megéri megvenni,nem fogsz benne csalódni! :)
Kényelmesebb,és ha a nap rásüt akkor is szépen olvasható.
A szemet nem fárasztja,virtuális tintát használ amitől tényleg olyan mint egy könyv.
Ráadásul van olyan változata is aminek könyv illata van :D
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Amelyik könyv nagyon tetszett azt megveszitek papír formában is? Vagy csak megőrzitek az e-book fájlt?
Tudom hogy sokkal egyszerűbb kezelni mint az igazi könyvet. Pl iskolában mennyire elterjedt manapság hogy olvasmányokat e-book olvasón visz be egy diák?
Azért venném meg, mert szeretem a könyveket, de jelenleg nem akkora a lakásom, hogy korlátlanul halmozhassam őket.
Könyvtár sajnos nem opció, ha el akarok olvasni valamit, akkor meg kell vennem, utána viszont nem válok meg tőle.
Ezért kellene az olvasó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!