Mondanátok véleményt erről a blogról?
Még nagyon amatőr vagyok, és csak most kezdtem és javarészt azért hoztam létre ezt a blogot, hogy gyakorolhassak.
Szóval akkor jöhet hideg-meleg, ne kíméljetek! :)
Itt a link: [link]
Apropó: a helyesírási hibákat kérlek nézzétek el.
Előre is köszi
Heló!
Ez voltaképp egy személyes blog, tehát elsősorban magad miatt írod. Ennyi írás után véleményt nem igen lehetne róla mondani, maximum annyit - amennyit gondolom te is tudsz -, hogy fogalmazáson és helyesíráson javítani kell. De erre van idő. Ne hagyd abba, és akkor jó lesz gyakorlásnak.
Köszönöm a véleményeket, #1 ez egy kitalált történet, kitalált szereplőkkel, de azért köszi a bíztatást. :)
2# azért éppen nem erre a vélemény kinyilvánításra gondoltam, ha valami nem jó, vagy nem tetszik benne, akkor kérlek írd le, hogy mi a gond.
Személyes blogra mondjuk, amit csinálsz, tehát írsz valamit, a magad szórakoztatására elsősorban, és más is ovlashatja. Lehet ez napló, vagy akár kitalál történet is.
Csak tényleg, ne hagyd abba. A blogosok nagyon nagy része abba buki kbele ,hogy feladja pár hét után, vagy elkeseredik, mert nem ezrek olvassák. Ne mszabad.
Köszönöm még egyser a bíztatást.
És én annak is örülni fogok, ha lesz 5 állandó olvasóm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!