Igaz még csak most kezdtem, de véleményt tudnátok mondani?
Erről az egyetlen bekezdésről túl sokat nem tudok mondani, de maga a gondolat nagyon érdekes. Szerintem izgalmas így kezdeni egy történetet. Az első mondaton kicsit csiszolnék: a kérdéssel való indítás, az olvasó megszólítása eléggé személyeskedő, ma már nem számít szokásosnak és sokakat elriaszthat ez a stílus. Lehetne pl. esetleg valami ilyesmi az első mondat: "Számtalanszor gondolkoztam már azon, milyen lesz a halálom." Aztán akár írhatnál valami meglepőt, kevésbé átlagosat arról, hogy milyen halált képzel magának a narrátor. A bekezdés második felét inkább elhagynám, túl általános, klisés kérdések ezek.
Összesítve a véleményem: kezdő írót sejtek a sorok mögött, ami a megvalósításon látszik, de az ötlet a kezdéshez szerintem kifejezetten érdekes. Sok sikert! :)
"reggel nem kellek fel."
A kelni szó egy L betűvel írandó. Nagyon figyelj a helyesírásra.
"rendítetlenül"
Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem az a szó nem illik ide. Nem inkább rendületlenül akart lenni?
Egyébként egy kissé klisések a kérdések, de a téma nem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!