Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak nekem tűnt fel, hogy a...

Csak nekem tűnt fel, hogy a Harry Potterben szinte sohasem írnak a fürdésről?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy rengetegszer van az, hogy este a klubhelységből mennek lefeküdni, de sohase említik, hogy fürdőszobába mennének, kivéve a negyedik részben, amikor Harry a tojással fürdik.

2015. júl. 2. 18:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne akkor is fürdő? Az elsősök nem tudnák levarázsolni koszt magukról, másrészt jól is esik a fördés néha.
2015. júl. 2. 21:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyszer-kétszer megemlítik, de ha fogalmazást kell írni a suliban egy ember életéről, szerintem senkit se érdekelne, hogy hányszor fürdik azokban a napokban, amikor azon izgul, hogy felvették-e a gimmnáziumba.
2015. júl. 3. 11:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem az tűnt föl a Harry Potter könyvekben, hogy ugyebár mindig svédasztalos kínálat van, tele desszerttel, meg édességgel, ezek meg ugyebár gyerekek, kontroll nélkül ráeresztve. Az egyetlen sport, amit néhanapján űznek, a kviddics, ami nem igazán dolgoztatja meg az izmokat, és azt csak elenyésző százalék csinálja néha. A valóságban nem lenne tele a Roxfort elhízott gyerekekkel? :D
2015. júl. 3. 11:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Édesség nem csak az ünnepnapokon volt?

Egyébként nem mindenki zabál kontroll nélkül, ha szabadon választhat 2-3 ételféleség közül.

2015. júl. 3. 16:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért? A vécézést sem említik soha.
2015. júl. 4. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Az ilyen apróságokat és a biológiai szükségleteket nem szokták említeni, csak ha valami köze van a történethez, hogyan nézne ki akkor a történet.

"Harry felkelt, elment kakkantott egy akkorát, mint még soha, majd beugrott lezuhanyzott gyorsan Piton professzor órája előtt. Órára menet találkozott Hermionéval. Nagy bőszen újságolta mekkorát nyomott reggel a latrinába. Hermione nem igazán tudta mit is mondjon, de látta, hogy Harrynek ez fontos, ezért vállon veregette és soha nem vallotta be neki, hogy ő ennél nagyobb kábeleket szokott rakni."

2015. júl. 8. 10:31
 17/19 Shai-Hulud ***** válasza:

@10:31

Na jó, ez könyvben talán még elmenne, de filmen soha nem akarnám megnézni!!!!!!!!

2015. júl. 8. 10:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is feltűnt. Egyszer egy kviddicsmeccs után írja, hogy "Ron és Ginny fürdeni mentek", akkor meg is lepődtem, hogy ilyen előfordult. :)
2015. júl. 8. 16:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is lényegtelen a történet szempontjából,de biztosan fürödnek. És 14-es válaszoló:édesség ünnepnapokon volt, desszert viszont mindig. De szerintem a desszert is lehet egészséges, vagy kevésbé hizlaló.
2015. júl. 28. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!