Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írnátok izgalmas, jó történetű...

V.Tina kérdése:

Írnátok izgalmas, jó történetű könyveket?

Figyelt kérdés

2015. júl. 2. 17:15
 1/5 anonim válasza:
Hát, attól függ, hány éves vagy, milyen stílusra vagy nyitott, ilyesmi... :D Mert hát mégsem írhatok horrort egy 11 éves, ifjúsági könyveket kedvelő kislánynak, ha érted, mire célzok. :D
2015. júl. 2. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Robert Merle - Malevil
2015. júl. 2. 18:20
 3/5 anonim válasza:
0%
Szent Johanna Gimi könyvsorozat! Én csak ajánlani tudom!!! Ugyan úgy mint Leiner Laura többi könyvét!!! :)
2015. júl. 2. 22:49
 4/5 A kérdező kommentje:
13/L és szeretem a krimit, a megható állatokról szóló könyveket :) (Nem tudom, hogy ezeket miért nem írtam a kérdéshez :D)
2015. júl. 3. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ízlés kérdése, de ha szereted a krimit... nem tudom :D Én például nagyon szeretem Robert Galbraith (J.K.Rowling) könyveit, a Kakukkszót, meg a Selyemhernyót. Ez utóbbit most olvasom. Cormoran Strike magánnyomozóról szól. Nagyon szerethetőek a karakterek, és bár nem vagyok oda a krimikért, ez valamiért megfogott :) Én csak ajánlani tudom, de tényleg ízlés kérdése. 16/L
2015. júl. 4. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!