Tudnátok ajánlani izgalmas, jó történetű horror filmeket? Lent írok példákat, hogy milyeneket írjatok.
Figyelt kérdés
Reinkarnáció , ördög megszállja az embereket , vagy olyan hogy kapu kinyílik és másik világba jutnak2013. júl. 5. 20:16
2/7 Joe Makepeace válasza:
Reincarnation (japán) baromi jó!
3/7 anonim válasza:
Most jó történetű,vagy ördögűzős filmet keresel,mert az ilyen filmek elég egy sémára íródnak.Izgalmasnak izgalmasak,de történetileg elég egyszerűek,és kiszámíthatók.Jó történetű pl:A Két Nővér.Ha még nem láttad nézd meg. :)
5/7 anonim válasza:
Hell boy 1-2,rec,az ördög benned van,démoni álca,a pokol kapuja,a rítus,karantén.Ebből nem mindegyiket láttam csak az első kettőt szóval nem tudom hogy milyen filmek.
6/7 anonim válasza:
Akkor miért ajánlgatod,ha magad sem láttad?Amúgy jó filmek,de történetileg átlagosak.Pl a Rec-ben történetileg...?
7/7 anonim válasza:
Mert tegnap azokat néztem meg amiket nem láttam ,de attól még lehet neki is tetszhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!