A kőszívű ember fiai c. könyv melyik fejezetében van az, amikor Arankát megerőszakolják a katonák?
Figyelt kérdés
Cím szerinti fejezet kéne. Lécci gyorsan aki tudja!!!2010. márc. 1. 19:21
1/5 A kérdező kommentje:
De én ez nagyon nem értem! És egyre idegesebb avgyok. Elolvastam azt a sz*ros könyvet, mert holnap dolgozat, nekem meg 5-ös kell minden áron irodalomból. Jó, nem rossz könyv ok. De b*sszus. A tanár emlegetett olyanokat, hogy van benne egy olyan rész, hogy Marie-t,merg jenőt harcba hívják, vagy valami, Aranka meg ott marad annál az nyári üdülőháznál, és akkor jönnek a katonák, és megerőszakolják. Most lapozgatom a könyvet, és semmi. Semmit nem találok. Istenem valaki mondja már meg mit akart ezzel mondani a taanár!!
2010. márc. 1. 20:24
3/5 anonim válasza:
Ilyen nincs!!!
Nem erőszakolják meg a katonák Arankát!!
Mi is holnap írunk belőle dogát:)
Kérd meg a tanárt, hogy mutassa meg, hol van, és légyszi írd le, mert én is kíváncsi vagyok rá!:D
4/5 A kérdező kommentje:
Na éniseztmondom! ˇ.ˇ
2010. márc. 5. 15:35
5/5 anonim válasza:
Ilyen nincs benne, és és is ebben az évben olvastam.
És mi az, hogy Marie-t és Jenőt harcba hívják???Marie Antoanette-nek eszébe sem jutna harcba menni, és Jenő sem volt harcolni.Aranka, meg nem Marie-vel és Alfonsine-nel élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!