Melyik könyv jobb? (Légy jó mindhalálig-Kőszívű ember fiai)
Figyelt kérdés
melyiket olvassam?nektek melyik tetszett jobban?2011. júl. 1. 12:07
1/10 anonim válasza:
szerintem a Légy jó mindhalálig jobb(én azt jobban szeretem)
2/10 anonim válasza:
nekem a Kőszivű ember fiai tetszett nagyon
3/10 anonim válasza:
Ilyen nincs hogy jobb! Egy romantikus regény meg egy realista amúgy is más.Ez olyan kérdés melyik jobb festmény a Mona Lisa, vagy az Ásító Inas.
4/10 anonim válasza:
Nekem a Kőszívű ember fiai jobban tetszett, az olvasmányosabb, kalandosabb. A másikat borzasztóan nem szeretem, valószínűleg közrejátszik, hogy anno 4.osztályban elolvastatták velünk, és egy kukkot se értettem belőle tulajdonképpen, és ez azóta is bennem maradt, így második olvasásra se tetszett.
5/10 anonim válasza:
Nekem a Kőszívű nagyon nem jött be amikor kötelező volt, de a Légy jó mindhalálig tetszett. Mondjuk a kettő teljesen más műfaj. Szerintem olvass el mindkettőről egy-egy rövid leírást és döntsd el, melyik téma ragad meg jobban.
6/10 anonim válasza:
nekem a Légy jó mindhalálig tetszett jobban
7/10 anonim válasza:
Nekem a Légy jó mindhalálig tetszett jobban. Őszintén bevallom, hogy a Kőszívű ember fiaiból 60-70 oldalnál többet nem tudtam elolvasni, mert engem untatott, persze lehet, hogy másnak ez az írói stílus jön be jobban.
8/10 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszett,de ha mar valasztani kell,akkor inkabb a Legy jo mindhalalig.
10/10 anonim válasza:
A legy jo mind halalig jobb mar nem emlekszem sok mindenre belole de arra igen h meg sirtam is rajta. Pont most terveztem h ujraolvasom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!