Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a Szent...

Emóó:) kérdése:

Mi a véleményetek a Szent Johanna Gimiről?

Figyelt kérdés
Jöhet hideg-meleg,én is olvastam és vegyesek a kritikáim :)))

2015. jún. 19. 19:18
1 2
 11/15 anonim válasza:
73%
Szerintem nagyon jó bár az első két rész elég unalmas de megéri elkezdeni olvasni mert ezekbe is vannak jó részek és ha folytatod akkor megérte hogy elolvastad ( én mivel a barátnőm annyit áradozott erröl a könyvröl igy én tudtam ki ki és ezér én csak SZEPTEMBER 8-tól kezdtem)
2015. jún. 26. 10:59
 12/15 anonim válasza:
100%
Én személy szerint oda vagyok az SZJG-ért. Először nem akartam el olvasni mert mindenhol az volt hogy, szjgígy, szjgúgy. De mivel a legjobb-barátnőmnek kötelező volt az első része el olvasta, annyit áradozott róla hogy végül kedvet kaptam hozzá és mit ne mondjak nagyon tetszet, ígaz az első 2-3 annyira nem fogott meg de tovább olvastam és nem bántam meg. Igen abban igazatok van hogy, reni borzasztóan idegesítő hogy, szenved DE belegondolva melyik ilyen vagy hasonlón lány ne így viselkedne ha olyanba szeret aki teljesen más. És abban nincs igazatok hogy, egy "kis egér" és a suli leg menőbje nem jöhet össze a valós világban mert, CORTEZ RENIT AZÉRT SZERETI MERT NEM OLYAN MINT DINÁÉK( plázacica). MEG MERT RENI NEM OLYAN HOGY ÖSSZE VISSZA UGRÁL KÖRÜLÖTTÜK CSAK HOGY BESZÉLGESSENEK VELÜK szóval renit cortez azért szereti mert EGYSZERŰ.Szerintem az SZJG fantasztikus de ez az én véleményem.
2015. júl. 6. 11:33
 13/15 Pancsa2003 válasza:
22%
Nem tudom ha ilyen rossznak tartjátok a könyvet akkor minek olvassátok?! Szerintem pont jó úgy ahogy van és nem " limonádé" Nem igaz hogy egy 10 évs írta csak azért mert nektek nem tetszik nem kell kritizálni egy ilyen jó könyvet! Mellesleg Reni nem is idegesítő csak egy kicsit vak ha Cortezről van szó! Ennyit erről szerinrem ezen a könyvön nincs mit kritizålni!
2015. júl. 8. 09:23
 14/15 kérdezzfelel ***** válasza:
100%

Szia!

Én olvastam az egész sorozatot a kalauzzal együtt. Bevallom, szerettem. Vicces volt, aranyos és könnyed. Hamar átrágtam magam rajta, igazi kikapcsolódás volt. Viszont azt nem mondhatom, hogy nincs mit kritizálni ebben a könyvben. Rengeteg a huba, főleg mert Leiner Laura nem szokta újraolvasni, amit ír, amivel a legtöbbet kiküszöbölhette volna ezeket. Persze, a főszereplő akkor is idegesítő, legalábbis én így gondolom, pedig egy kicsit nég hasonlítok is rá. Zavaró, hogy gazdagokról van szó,ettől számomra olyan elkényesztetett benyomást keltettek a szereplők. Cortez abszolút lehetetlen személyiség, nekem sosem tetszett túlzottan. Irodalmi érzék nincs sok benne, de ez nem akkora gond. Oké, tzdom, hogy most le fognal húzni, mert meg mertem mondani a véleményemet, de itt a lényeg: vélenény, ergo ez totál szubjektív. Vannak, akik nem látják be a hibáit, pedig minden könxvnek, alkotásnak van. A Harry Potterben is számtalan bakit lehet találni, pedig az össze sem hasonlítható a Szent Johanna Gimivel. Ez nem sértés, más a műfajuk, más a mondanivalójuk, illetve más értékű, a stílus pedig pláne különbözik. Bocsu, hogy eltértem a témától. Amúgy szerintem ez a sorozat egyszer olvasandó. Ha már másodjára látsz neki, észreveszed a hibákat benne, és a karakterek is egyre irritálóbbak lesznek. Legalábbis velem ez történt, és pár ismerősömmel is volt már ilyen.

2015. júl. 11. 11:02
 15/15 kérdezzfelel ***** válasza:
Elnézést az elírásokért, telefonról küldtem. Tudom, nem mentség,de azért reménykedem benne, hogy nem gond.
2015. júl. 11. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!