Mi a véleményetek a Szent Johanna Gimiről?
Szia!
Én olvastam az egész sorozatot a kalauzzal együtt. Bevallom, szerettem. Vicces volt, aranyos és könnyed. Hamar átrágtam magam rajta, igazi kikapcsolódás volt. Viszont azt nem mondhatom, hogy nincs mit kritizálni ebben a könyvben. Rengeteg a huba, főleg mert Leiner Laura nem szokta újraolvasni, amit ír, amivel a legtöbbet kiküszöbölhette volna ezeket. Persze, a főszereplő akkor is idegesítő, legalábbis én így gondolom, pedig egy kicsit nég hasonlítok is rá. Zavaró, hogy gazdagokról van szó,ettől számomra olyan elkényesztetett benyomást keltettek a szereplők. Cortez abszolút lehetetlen személyiség, nekem sosem tetszett túlzottan. Irodalmi érzék nincs sok benne, de ez nem akkora gond. Oké, tzdom, hogy most le fognal húzni, mert meg mertem mondani a véleményemet, de itt a lényeg: vélenény, ergo ez totál szubjektív. Vannak, akik nem látják be a hibáit, pedig minden könxvnek, alkotásnak van. A Harry Potterben is számtalan bakit lehet találni, pedig az össze sem hasonlítható a Szent Johanna Gimivel. Ez nem sértés, más a műfajuk, más a mondanivalójuk, illetve más értékű, a stílus pedig pláne különbözik. Bocsu, hogy eltértem a témától. Amúgy szerintem ez a sorozat egyszer olvasandó. Ha már másodjára látsz neki, észreveszed a hibákat benne, és a karakterek is egyre irritálóbbak lesznek. Legalábbis velem ez történt, és pár ismerősömmel is volt már ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!