Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hüvösvölgyi suli VS. Szent...

Hüvösvölgyi suli VS. Szent Johanna Gimi?

Figyelt kérdés

2015. jún. 9. 19:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%

Szeintam a hűvös völgyi egy hajszállal jobb!

Az szjg-ben már annyira idegesítő Reni önsajnálata!Meg persze pont az ő osztályuk a legmenőbb!Meg már az is idegesítő,hogy Reni az írja a naplójába vacsora után pl.:vacsora: 5/1 sültcsirke,krumplival (legelább is az lett volna) ez nem a könyvből van

A hűvös völgyi viszont szorakoztató,vicces(a szjg is ) imádom az ikreket de legjobban Lillát !

2015. jún. 9. 19:43
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Elöző vagyok azért az részben igaz,hogy a hüvösvölgyi koppintás!Az szjg egyepként jó könyv de nekem a hüvösvülgyi kicsit jobban tetszett!
2015. jún. 9. 19:46
 3/19 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő nagyon tetszett, de senki ne akarja úgy olvasni, hogy mondjuk kiolvassa az szjg-t aztán egyből a hvs-t, mert a nevek nagyon hasonlóak.

A történetek indulása is, de később már nem hasonlít, sőt!!

Az SzJG kicsit "álomvilágossab".

Szerintem mindkettő nagyon jó, nem tudok dönteni :)

2015. jún. 10. 21:05
 4/19 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudjatok, de szerintem mindkettő égetnivaló szemét. Olyan, mintha reális történet lenne, közben iszonyatosan félrevezeti az amúgy is könnyen befolyásolható tinilányokat, akik majd a menő fiúk után fognak vágyakozni és elhiszik, hogy egy olyan jellegtelen és szürke lány is "menő" lesz, mint Renáta. Ráadásul semmi értelmes mondanivalójuk nincs, egyszerűen csak szemét az egész, egy nagy adag rinya.
2015. jún. 12. 11:00
 5/19 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Hűvösvölgyi suli, a legfőbb ok, hogy sokkal valószínűbb dolgok történek benne, mint az SZJG-ben.
2015. jún. 12. 19:59
 6/19 anonim ***** válasza:
Szjg!!! Nekem az jobban tetszik! Bár Reni szerencsétlen, és nem is nagyon bírom, már Kingáért érdemes elolvasni!!! :)
2015. jún. 13. 10:15
 7/19 anonim ***** válasza:
Az szjg-ból nekem is Kinga a kedvencem! :)
2015. jún. 14. 08:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj Renivel, hogy ekkora szerencsétlen valaki tényleg nincs!!! Az elején is szerettem Kingát, voltak vicces jelenetei:)
2015. jún. 14. 17:41
 9/19 anonim válasza:
Hűvösvölgyi sulit nem olvastam, de az SzJG nagyon tetszett :)
2015. jún. 20. 12:48
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 23. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!