Szerintetek a hűvösvölgyi suli jobb vagy a szent johanna gimi?
Uhhh...én olvastam mindakettőt és máig napig a két legnagyobb kedvencem!!!!Tényleg van köztük hasonlóság!!De mégsem ugyanaz!!Én először a Hűvösvölgyi sulit olvastam utána meg a Szent Johannát...hát én azt mondanám, hogy a Szet Johanára szívesebben tennék egy olyan jelzőt, hogy:
Igen,igen..vííí....imádom,imádom!!!A világon a leleslegjobb sorozat!!!!
De viszont a Hűvösvölgyi suli se semmi!!Az ikerpár csajoknak is van egy-két érdekes kalandja!!
;)
Úgy érted, az első vicc után.
Csak az SzJG 1-et olvastam, és hmm...
Minden karakternek egy (max. 2) jellemzője van, viszont azt eltúlozva viszi végig az írónő. (Nem is értem, hogy lehet erről 8, NYOLC könyvet írni...)
Eléggé szembetűnő, ahol egy-egy poént szánt Laura, mégse volt vicces. Ezt még gyakorolni kell.
Utoljára 4 éves... nem. Nem találkoztam még ilyen élőlénnyel.
Unalmas. Miért olvasnék olyan történetet, ami amúgy erősen emlékeztet a mindennapjaimra? Ki olvasna olyan történetet, ami suliban játszódik?
Apropó, suli. Valahogy még a rossznak szánt dolgok is marhajók az iskolák valódi képe mellett. Sehol nem találsz ilyen iskolát.
Ennyi elég lesz, aki szereti, az úgyis elítéli ezt, aki utálja, az meg tudná folytatni. Személyes kedvencem amúgy a borító volt... "Egy gimi, ahová mindenki szívesen járna."
UI.: Kötelező olvasmány volt. :(
Szerintem a Szent Johanna Gimi sokkal jobb, és nincs igazuk a z előbbi kommentálóknak egyáltalán nincs igazuk! Szerintem jó poénok vannak benne, nem szokta nagyon ismételni. Most olvastam ki a 8/2-t és tök rossz h csak ennyi van:(
De olvastam a Hűvös Völgyi Sulit is, én arról tudnék mondani hibákat! Bár...azért 5-ös skálán adnék rá 5/3-at (max.). a szent johannára meg 5/5*** :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!