Valami kis könnyed olvasmányra vágyom, mint pl. Szent Johanna gimi, Hűvösvölgyi suli. Csak a rossz idő alatt, hogy lekössem magam valmivel, de ez lényegtelen:D ne legyen túl romantikus, mert arra most nagyon nem vágyom. Tudtok ajánlani pár könyvet?
Ally Carter: Ha megtudnád hogy szeretlek megkellene öljelek
ebbe is a csaj egy kém suliba jár
Anna és a francia csók (ez nagyon hasonló, mint az SZJG, de én nekem sokkal jobban tetszett!)
Tökéletes kémia
Ha szereted a misztikus , természetfeletti történeteket,akkor ajánlom a Pokoli szerkezeteket. 1.rész: Angyal 2.rész:Herceg 3.rész:Hercegnő. Egy Intézetről és annak szereplőiről szól,ahol természetfeletti lények élnek(árnyvadászok,és az egyik főszereplő , aki képessége szerint a boszorkánymesterekhez sorolnának,de nincsenek erre ualó jelek rajta).
A másik kedvencem a "Kezek és fogak erdeje". Inkább ezt ajánlanám , ha nem vágysz romantikára(én csak az első részét tudtam csak elolvasni,mert a többi nincs meg). Egy kis falu van körül véve kerítéssel,mert azon kívül Elátkozottak(zombik) vannak. Egy nag betörnek,de egy kis csoportnak sikerül megmenekülnie,de egyre csak fogyóban vannak az életek,mert valahogy mindenki elkapja,és a könyv végére 3-an maradnak,plusz egy kiskutya...3 szerelmes pár menekül meg , de végül 1 marad,ám egy titokzatos idegennel is találkoznak majd...így fejeződik be...remélem segítettem.
Egy igazi amerikai lány 1,2
Misztikus szerelem
Laura titkos társasága
A neveletlen hercegnő naplója
Ezekben van egy kis szerelem,de inkább vicces,kalandos történetek
A neveletlen hercegnő naplója
ulysses moore (ez tuti,hogy nem romantikus,asszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!