Nektek nincs elegetek azokból az emberekből akik folyton azt irogatják a szent johanna gimire hogy milyen rossz könyv meg unalmas stb?
Egyetértek az előttem szólóval. Azt miért nem unod amikor azt írják, hogy hűde jó...
Mindenkinek más az ízlése
Ha egy erre irányuló kérdésre válaszoltak, semmi bajom velük, annak ellenére, hogy nem egyezik a véleményünk. Ők így látják.Majd én meg megírom, hogy ne hallgassanak rájuk, nem így van.:)
Én is sokkal idegesítőbbnek találom, hogy kb. minden harmadik kérdés a Szent Johanna Gimiről szól. Nem kell 800szor megkérdezni mi róla a vélemény, mert úgyis ugyanazok fognak nagyrészt válaszolni. Nem kell megkérdezni 800szor, hogy mikor van megjelenés/dedikálás, már az első kérdésnél leírták értelmesen. Nem kell megkérdezni miről szó, inkább csak figyelni a többi kérdést. A várható cselekményre vonatkozó kérdések meg, persze kell, de akkor is az agyamra mennek.(És mint mondtam nagyon szeretem az SzJG-t.)
Bocsi az OFF-ért.
Nektek meg nincs elegetek azokból, akik szerint olyan rohadt jó könyv?
Istenem már....
1.Mindenkinek lehet véleménye. Ha kérdeznek valamit, könyörgöm, válaszolok. Azért kérdezték.
2.Aki csak jót akar hallani róla, az fáradjon egy SZJG fan oldalra és akkor ott senki nem fogja kritizálni a könyvet. (A GYIK nem SZJG fan oldal.)
3.Nem okos dolog, hogy attól eleged lesz egy emberből, mert szerinte a SZJG egy rossz és uncsi könyv.
4.Ha tetszik olvasd. Más meg mást olvas.
5.A SZJG-vel kapcsolatos kérdésekből nem kell 5000-szer ugyanazt kiírni, használd a keresőt.
6.Ez után a kérdés után mi következik: Nektek nincs elegetek az olyan emberekből, akik azt írják a szent johanna gimit nem szerető emberekről, hogy utálják őket? Ne fűzögessünk már tovább a felesleges kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!