Nektek nincs elegetek azokból az emberekből akik folyton azt irogatják a szent johanna gimire hogy milyen rossz könyv meg unalmas stb?
Figyelt kérdés
mert nekem nagyon...én imádom ezt a könyvet de mostanában csak ilyeneket lehet olvasni2012. aug. 24. 11:04
12/16 Diamond ♥ válasza:
én nagyon szeretem a Szent Johanna Gimit,alig várom a hetedik részt.Menj fel a Szent Johanna Gimi hivatalos rajongói oldalára,és hidd el,hogy ott nem nagyon fogsz olyan embereket találni,akik nem szeretik:)Igazából engem nem zavar.Mindenkinek más a véleménye,nem várhatod el,hogy mindenki szeresse a SZJG-t.Egyébként nagyon sokan szeretik...Ha még nem tudnád,a hivatalos rajongói oldal:www.cicerokonyvstudio.hu/szentjohanna_gimi
13/16 anonim válasza:
Én imádom a Szent Johanna Gimi-t. Ha itt valaki rosszat ír, az hidegen hagy, mert ez volt a kérdés, mindenkinek megvan a saját véleménye. DE(!!) amikor az a kérdés, hogy pl.: "Mi történt a 6. részben Arnold és Reni között?", és erre azt válaszolja, hogy "én utálom azt a könyvet!", na az már IDEGESÍT! minek megy rá a kérdésre (ami Sz.J.G.-s), mikor utálja!? haggya a fenébe, majd a fanok válaszolnak. De az, hogy nem is a kérdésre válaszol, csak beleszól, az idegesítő!
14/16 anonim válasza:
Figyu nekem meg abból van elegem b+ h olyanokat irkáltok h: ennek nincs irodalmi értéke. Miért?! Ti mit olvastok?! És annak van irodalmi értéke?! Ha valaki szereti akk hagy olvassa és tegyen fel több 1000 kérdést.Mert joga van... és ez az oldal arra van h kérdéseket tegyünk fel :P Én speciel imádom az SZJG és legszívesebben elolvasnám a SZJG 100-at is...ha lenne,de sajna csak 8 lesz :'( ( ha Laura ilyen gyorsan írna és nem fáradna el és nem merülne ki az ichlete)
15/16 rajcziz válasza:
Figyelj! Ha neki joga van több ezer kérdést feltenni (egyébként nincs, javaslom, olvasd át az oldal szabályait), akkor hadd legyen nekem is jogom leírni a véleményemet, ahányszor csak akarom.
És az utoljára elolvasott három könyv listája (döntsd el, van-e irodalmi értékük): Zabhegyező, Királyok csatája, Vörös és fekete.
16/16 anonim válasza:
Miért kell egymást kritizálni?? Valakinek tetszik valakinek nem.Nekem mindkét félből elegem van.Akiknek tetszik túlzásba viszik azt hogy ilyen kérdéseket írnak.Akiknek meg nem tetszik miért kattintanak egyáltalán rá az ilyen kérdésre??Ha nem szereted a könyvet ne válaszolj az ezzel kapcsolatos kérdésekre és kész!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!