Mi a véleményetek a Szent Johanna Gimiről?
Reninek semmi önbecsülése sincs, annyiszor megbántják, de ő kér bocsánatot, pl. szilveszter, Vladár utolsó órán stb. Annyira kihasználható, a szülei pedig még erősítik ezt. Nagyon nem jó példakép.
A könyvön erősen érződik, hogy az író sosem olvasott vissza, ami jött, azt írta.
Én poén miatt kezdtem bele (1,5 könyvnél tartok,de végig olvasom majd), mert kiváncsi voltam, amikor én voltam 13 , akkor a neveletlen hercegnő futott.
Eyébként ez a könyv kisérteten hasonlít rá , még reni értékelései is hasonlítanak Mia házi feladat felírásaihoz stb. Adrian Moreben is gyanakodom hasonló van.
Mia és Reni is magán gimnáziumba jár, mindekettőnek kicsi az önbecsülése. Mia törödik a jegyeivel , de nem annyira okos (mint Reni), viszont ő is nagyszerű iró. Ő is béna, és nepszerütlen.
Bár ÍMiának a realitás ott van , hogy nem szeret bele a népszerű srácba, jó először igen, de utána ejti. Jó nem jutottam el oda, hogy Reni összejön Cortezzel, mert biztos összejön, de sokkal realisabb képet adna az egész történet, ha ha nem a legnépszerübb sráccal jönne össze.
Amúgy meg 1,5 könyv után , gimibe jártam és nem volt dupla rajzom és ha volt soha nem rajzoltunk, hanem müveszet történetet tanultunk. És szerintem nincs olyan szülő vagy gyerek, aki komolyan vegye a rajzot. Már úgy értve, ha béna akkor béna vagy. A rajzban kb. olyan béna voltam mint Reni, volt, hoy osztálytársam rajzolta meg helyettem a rajzot. Komolyan normális szülő, ha nincs gond a gyerekével,és jól tanul, akkor ezen kb. röhög. Az én szüleim is inkább röhögtek a bénaságon.
Meg az is hogy az anyja nem veszi észre, hogy 10 éven szarul fözött, ahhoz is nagyon nem törüdömnek kell lenni.
Szóval nem tudom hova fut ki ez az egész, de Mia el jutott oda, hogy elfogadta magát, és még utolsó részben is voltak kétségei, de önmagát adta. Reni meg kb mindig önmagát adja már az elejétől és kinézetén sem parázik, mint Mia. Szóval nem tudom , hol a fejlődés történet....
Ahogy mondani sokás ez a magyar nevelten:" Kicsit savanyú, kicsit sárga… de a mienk”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!