Megéri megmenteni Westerost a Másoktól?
Valljuk be, az emberek világa gonosz. Aki pedig esetleg nem lenne az benne (pl. Starkok, Tullyk, stb.) azt előbb vagy utóbb megsemmisítik hatalmi érdekek miatt.
Vallási fanatikusok gyilkolnak másokat, királyok a háborúikkal teszik tönkre az egyszerű emberek életét.
Ezt a világot megéri megmenteni?
"Te, ha úgy érzed, hogy az emberek világának pusztulnia kell, tegyél már meg annyit, hogy a bankszámládról az összes pénzt áttolod nekem..."
A kettőnek mi köze van egymáshoz?
3. Soha nem fogtak össze a közös ellenség ellen. Amikor Robbnak, Renylnek és Stannisnek is közös ellensége volt a Lannister-ház, mégsem fogtak össze ellenük. Mindenki csak a saját érdekeit nézi.
A Falat pedig magasról letojják a "nagyok". Egyáltalán nem törődnek azzal, hogy valami elképesztő erő fenyegeti a birodalmukat. Teljeen ignorálják a problémát. (Igen, mint mi is sok mindent kedves 4.)
4. Viszont nem azt írtam, hogy ez a világ pusztoljon, hanem az övék. Azt hiszem nem igazán kell könnycseppeket ejteni egy fiktív világ végzete miatt.
De a logikád is fura. Ha tételezzük fel szerintem az emberek világának pusztulnia kéne, akkor miért utalnék neked pénzt? Az lenne tőlem a karakterhű, ha hagynálak éhenhalni inkább. Persze ez csak feltételezés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!