Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek tényleg megtámadjá...

Szerintetek tényleg megtámadják Westerost a Mások? És ha igen, meddig jutnak majd el?

Figyelt kérdés
Túljuthatnak a Falon?

2014. szept. 22. 17:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ha képesek áttörni a kapun, vagy egy Varjú átengedi őket a fal alatt akkor igen. Ha átjutnak akkor az első sárkányig jutnak.:D
2014. szept. 22. 20:19
 2/28 anonim ***** válasza:
Kivéve persze ha ők is hoznak sárkány(oka)t.
2014. szept. 22. 20:21
 3/28 anonim ***** válasza:
A Fal a Mások miatt van, és a Vadak miatt magas, a Másokat akkor is megállítaná, ha semmi magas lenne, szóval el kell pusztítaniuk. Meglátjuk, hátha megölik Dragonbitch-et 3
2014. szept. 23. 00:14
 4/28 A kérdező kommentje:

Dany szerencsére jó messze van. Remélem nem esik baja.

Nem az óriások miatt olyan magas? A tél kürtje elvileg belébreszt rengeteg óriást. Azok talán nem azonosak a szabad népek között élő óriásokkal, legalábbis akkor nem lenne semmi értelme.

2014. szept. 23. 14:02
 5/28 anonim ***** válasza:
Remélem, lesz támadás és át is jut valamennyi. Egyébként nem lenne nagy súlya a félelmeiknek, s a közelítő télnek.
2014. szept. 23. 16:10
 6/28 anonim ***** válasza:
Sztem tuti megtámadják, mert ha nem akkor nem lenne értelme. Sztem amúgy a Tél kürtje az a kicsike kürt, amit Jon megtalált és Samnek adott. Viszont szerintem ha leomlana a Fal,akkor nem a Mások vagy a kürt, hanem Dany sárkányai miatt. Van a jóslatában a "ha a hegyeket elfújja a szél" rész, ami lehet az is,h a sárkánytűz ledönti a Falat. De Dany előtt még hosszú út áll,h egyáltalán a Falhoz jusson és én úgy érzem,h nem is fog odamenni, max csak az egyik sárkány, az meg kevés a böhöm nagy Falat megolvasztani. Szal sztem csak az képzelhető el,h keletkezik majd egy lyuk a Falon,amin keresztül átmehetnek a Mások.
2014. szept. 24. 10:35
 7/28 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=l7VuGknEfQY

Dany látomása talán erre utal.

SPOILER

Bár ezt a rombolást amit látunk a jelenetben nem biztos, hogy a Mások okozzák majd hanem egy emberi sereg és mire Dany odaér már kihalt lesz az egész a nagy tél miatt.

No meg érdekes hogy a Fal kapuján is kisétál Dany...

2014. szept. 24. 13:21
 8/28 A kérdező kommentje:
Én először arra gondoltam, hogy azt a pusztítást majd a "wildfire" okozza. Mármint Cersei eléggé bekattant...és most nála van egy csomó.
2014. szept. 24. 20:32
 9/28 anonim ***** válasza:
Igen én is találkoztam ezzel a variációval és simán elképzelhető ez is, mármint hogy totál bekattan ha mondjuk a neki szánt, régi jóslatából még beigazolódik pár dolog.(halál)
2014. szept. 25. 00:16
 10/28 anonim ***** válasza:

A Mások nem mehetnek át a Falon, a benne lévő varázslatok miatt, hacsak le nem döntik.

Szerintem biztos megtámadják, de a végső siker nem hinném, hogy az övéké lenne.

2014. szept. 26. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!