Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek tényleg megtámadjá...

Szerintetek tényleg megtámadják Westerost a Mások? És ha igen, meddig jutnak majd el?

Figyelt kérdés
Túljuthatnak a Falon?

2014. szept. 22. 17:48
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Szerintem még akár az is előfordulhat. Lehet nem véletlenül megy mindenki keletre és Dany is pont ott kezdett el uralkodni. Lehet a sztori Westeros hattyúéneke és ugyanúgy eltűnik a süllyesztőben, mint Valyria. :D
2014. szept. 26. 22:32
 12/28 anonim ***** válasza:

Lesz ''Mások vs Sárkányok'' csata szerintem.

Minek lennének a sárkányok ha nem használja ki őket az író.

Még az se kizárt hogy a Mások-nak is lesz egy sárkányuk.

2014. szept. 29. 20:47
 13/28 A kérdező kommentje:

De hát a sárkányokat már kihasználta az író többször is.

1. Dany miattuk emelkedett magasra

2. Sereget szerzett velük

3. Konfliktust okoztak

4. Drogon megmentette Danyt egy mérgezéstől

+ 5. újra tudnak gyártani a piromanták vagy kik futótüzet...vagy mi a neve

2014. szept. 29. 20:50
 14/28 anonim ***** válasza:
A mérgezéstől inkább Belwas mentette meg, mert ő ette meg a mérgezett kaját és nem Drogon :D
2014. szept. 29. 20:58
 15/28 anonim ***** válasza:
A futótüzet meg eddig is gyártották, sztem annak nincs köze a sárkányokhoz. De sztem is lesz még szerepe a sárkányoknak. Én pl. a 3 sárkánylovasnak leginkább Danyt, Aegont és Tyriont tudnám elképzelni, és azt h Westeroson majd szétválnak, egy segít a Falnák, egy Királyvár ellen, egy pedig a Folyóvidéken a Freyek ellen.
2014. szept. 29. 20:59
 16/28 anonim ***** válasza:

Szerintem Jon lesz az egyik feje a sárkánynak, mivel Rhaegar aki hatalmas rajongója volt ezeknek a jövendöléseknek Aegon-ra azt mondta, hogy ''ő a herceg akit megígértek és ő a tűz és jég dala''.(most komolyan kire illene rá még a tűz és a jég?) Majd odafordul Dany-hez és mondja neki, hogy ''Lennie kell még egynek, a sárkánynak 3 feje van.''

Azaz a sárkány egyik feje Azor Ahai szerintem.

Ha csak nem lesz 2 ember Azor Ahai...ezt a verziót is olvastam már.

2014. okt. 2. 10:15
 17/28 anonim ***** válasza:

Amit eddig a sárkányok csináltak hát...én még r*ohadtul nem nevezném kihasználásnak. :D

Az majd pont az 6. könyvtől jön szerintem.

2014. okt. 2. 10:16
 18/28 anonim ***** válasza:
Szóval szerintem Rhaegar tévedett mikor Aegon-t nevezte a tűz és jég dalának. Jon inkább az.
2014. okt. 2. 12:16
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem nevezte annak, csak írt neki egy dalt, aminek ezt a címet adta,szal előtte nem létezett ilyen,hogy a tűz és jég dala.
2014. okt. 2. 12:23
 20/28 anonim ***** válasza:

Igaz.

De biztos van valami jelentősége annak, amiért ezt a két jelzőt egy személyre használja.

Tűz és jég dala + a megígért herceg.

Az meg csak Jon-ra lenne igaz szerintem. Pláne hogy most Melisandre is csak őt látja a lángokban mint Azor Ahai, azaz a megígért herceg.

Na de eléggé elkanyarodtam a kérdező témájától. :D

2014. okt. 2. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!