Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha megírnám, olvasnátok ilyen...

Ha megírnám, olvasnátok ilyen témájú könyvet?

Figyelt kérdés

Valószínűleg kicsit hosszú lesz. Hobbi szinten írok, rossz, közepesen jó és jó ötleteim is. Most akadt egy, amiről nem tudom, érdekes lehet-e.

Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Lehetőleg olvassátok el az írást elejétől a végéig és mondjátok el, szerintetek olvasható lenne-e egy ilyen regény, novella. Lekötné-e a figyelmeteket?

[link]

2010. febr. 26. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Huhh, hát elolvastam és az igazat megvallva szívesen olvastam volna tovább is :) Nekem nagyon bejött és ha folytatod, akkor azt is szeretném majd elolvasni :)

Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, akkor talán blogban is írhatnád. Én is írok, bár más jellegűt és nagyon jó megoldásnak tartom a "blogolást".

Ha esetleg van kérdésed vagy valami, akkor nyugodtan keress meg priviben és drukkolok a folytatáshoz :)

2010. febr. 26. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdekes a gondolat és érdekesen is írtad le. Szerintem folytasd.:)
2010. febr. 26. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
tetszik!:P
2010. febr. 26. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Tiszta kérdés az egész és cirádázott ott is ahol nem kell.Így ne folytasd, a nicneveidnek esetleg.
2010. márc. 2. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Én biztos nem!!!
2010. márc. 2. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!