Hogyan publikáljam a regényem?
Tudom nagyon sokan kérdezték már ezt, hogy is lehetne...
Elég régóta írok, és a nyáron szeretném kiadni az egyik írásom.
Ha ennyire elutasítóak a kiadók akkor hogy lett pl. Lakatos Leventéből egy felkapott író...
Másfelől, küföldi kiadásra ne is gondoljak?
Olvastam azt is, hogy először e-book formájában érdemes kiadni aztán meglátni mi lesz.
Melyik a legismertebb, legjobb oldal erre?
Illetve alapvetően kinek van esélye a befutásra...
Na ide figyelj, húzzál el a beszólásaiddal, nem a kritikát nem tűröm hanem azt, hogy már így ítélkezel, közben nem olvastál tőlem semmit.
Életem során több ezer könyvet olvastam, ebben már csak nem hazudtolhatsz meg, szóval ez sem igaz.
Tudod mi a szánalmas? Az, hogy ez vesszőn akadtál ki. Nem azon, hogy a lyukat j -el írom hanem egy nyomorék vesszőn, amivel igen szembeszállok, mert baromira nem egy vesszőről ítéljük meg az ember képességét.
Csókoltatlak.
Utolsó előtti, a hosszú szöveg hasznos információkat tartalmazott, nem is arra szólaltam fel, hanem arra például amit valamelyik nagyon intelligens írhatott , hogy biztos nem olvasok meg egy vessző hibától már biztosan rosszul írok. Ez az, amiből nem kérek hiszen nem olvasta senki itt semmilyen művem, nem kritikát kértem azt nyilván nem innen fogom.
Második, neked már nem is válaszolok semmit inkább mert csak magadat minősíted ha továbbra is belém kötsz mondom úgy, hogy nem ismersz.(szerencsére)
Épp ez az. Ahelyett, hogy a beszólással foglalkoznál (még mindig), inkább azzal törődnél, ami érdekel. Meg esetleg megereszthetnél egy "köszönöm, hogy időt szántál rám"-ot.
Így viszont csak a lepontozást kaptam, erről ennyit. Legközelebb majd nem válaszolok kérdésekre. Most megint lehet lepontozni.
Ezt küldte privátban :D
"Na ide figyelj, húzzál el a beszólásaiddal, nem a kritikát nem tűröm hanem azt, hogy már így ítélkezel, közben nem olvastál tőlem semmit.
Életem során több ezer könyvet olvastam, ebben már csak nem hazudtolhatsz meg, szóval ez sem igaz.
Tudod mi a szánalmas? Az, hogy ez vesszőn akadtál ki. Nem azon, hogy a lyukat j -el írom hanem egy nyomorék vesszőn, amivel igen szembeszállok, mert baromira nem egy vesszőről ítéljük meg az ember képességét.
Csókoltatlak.
mellesleg Tényleg egy vadbarom nyomorék ember lehetsz ha te így neten keresztül olyanokat állítasz emberekről ami nem igaz, te engem nem ismersz és nem tudod se azt, hogyan írok, se azt, hány könyvet olvastam.
Sajnállak, biztos baromira szar, szürke életed lehet ha ennyire lehúzol másokat."
ezzel most több leszel, hogy csak itt nagy a szád és ki rakod amit írtam:Dv Istenem, egy őstuskó lehetsz:D
Azt hiszed ezzel elérsz valamit?:D sajnálatra méltó vagy, hogy ezzel szórakozol. Direkt küldtem ott mert nem akartam itt veszekedni , de látom neked az is mindegy:)
most már igazán el húzhatsz , mert nem vagyok rád kíváncsi, köszi:D
"j -el"
Uhhhhhh :DDDD legalább van kin röhögni ma is
mekkora életképtelen debil lehetsz te jó Isten:'D
törlöm a kérdést, hogy még csak véletlenül se lássam az újabb szánalmas választ , mert veletek ellentétben van jobb dolgom is , mintsem itt ülni egész nap és más kérdéseibe bele kötni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!