11/19 anonim válasza:
Szerintem is nyugogtan olvashatod semmi rossz nincs benne .
12/19 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan olvashatod én is ennyi idősen olvastam nekem nagyon tetszett:)
13/19 anonim válasza:
Még az előző vagyok azt akarom mondani hogy mindent értettem ami benne van,ugyhogy nyugodtan.
14/19 vivóca válasza:
Szerintem ez nem a kortól függ. Bárki elolvashatja akár 10 akár 20 éves. Nem külön egy korosztálynak írodott a könyv.De ez csak az én véleményem...
15/19 Iza-chan válasza:
Igen, nagyon jó könyv. Ha szeretsz olvasni, akkor kezd csak bele, mert hosszú.
16/19 anonim válasza:
Nyugodtan olvashatod, a barátnőm húga 9 éves és nagyon tetszett neki (nekem is nagyon tetszett) :)
17/19 Pancsa2003 válasza:
Miért ne olvashatnád én is akkor olvastam és nagyon tetszett ugyhogy szerintem nyugodtan olvasd el!!
18/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Belekezdtem és nagyon tetszik!!!!!! El is olvastam az első 7 részt! I <3 Cortez!
2015. szept. 11. 18:30
19/19 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan olvashatod,de lehet,hogy nem mindegyik problémát tudod átérezni,de a világ egyik legjobb könyve. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!