Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimivel-szerinte...

Szent Johanna Gimivel-szerintetek?

Figyelt kérdés

Ti hogyan képzelitek el a Szent Johanna folytatását?Én szomorú, és boldog válaszokat várnák.Hát, akkor és le is írom:

Szomorú verzió:

Mint tudjuk, Reni és Cortez kimegy Párizsba, és amikor karácsonyra jönnek meglátogatni a családtagokat/barátokat, a gépük váratlanul lezuhan.A két turbékoló galamb pedig összekulcsolt kézzel hal meg, és a hír eljut a szülőkhöz.Reni szülei ideg összeroppanást kapnak a történtek miatt, így persze nem élik túl, bár időben vitték őket kórházba.Az amerikai anya kissé túlreagálja, folyton azt kérdezi, "Miért?", amit a férje nemes egyszerűséggel megun, így elválnak.Ricsi és Virág járják az országot, Zsoltival együtt, aki folyton csajozik.Virág grafikus lesz, Ricsi beáll rockbandákba, Emó pedig lerajzolj őket, míg Zsolt csajozik.Kinga és Dave veszekednek, míg szakítanak.Andris(Mint tudjuk) agyrázkódása volt, és ismét beüti a fejét, ami agydaganathoz vezetett.Robi becsajozik, Móni lesz a párja, és járják a világot.Kata és Gábor búcsút intenek egymásnak négy-öt évre, de a távolság miatt inkább bff(best friends forever)-ek lesznek.Jackues Flórával kimegy Párizsba, és a fiú nyit egy cukrászdát.

A boldog variációt nem írom le, az hasonló mint a...hmm, boldogság.C:

Kíváncsi vagyok a véleményekre.

2015. ápr. 30. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Nos :) Nekem amit leirtál, kicsit fura volt, túl szomorú :( viszont én inkább elképzelném, hogy tiz éves osztálytalálkozójuk van, vagy valami ilyesmi, és ezt leirnám Reni szempontjából:

Már két napja itthon vagyunk Cortezzel,mivel ma volt a tiz éves osztálytalálkozónk. Bele gondolni is nehéz, hogy tiz éve elváltak útjaink... Persze azóta mindenkivel találkoztam külön - külön, de igy együtt, a Szent Johannában... Minden esetre, nagyon vártam a mai napot.

Reggel Cortezzel elmentünk a sulihoz, ami sokat változott, mégis olyan volt, mintha tegnap léptünk volna be ide először. Ösztönösen a padunkhoz néztem, ahol már páran az osztályból ott ültek. Virág vidáman szaladt felém, és visongva átölelt.Persze tiz év alatt sok minden változott,összeházasodtak Ricsivel :) és Virágnak egyre nagyobb a pocija :) Ezen ösztönösen elmosolyodtam. Ricsi mint apuka, büszkén fordult felém, és megölelt:

- Na mit szólsz Ren, apuka lettem! - mondta, és megigazitotta raszta haját.

- Gartulálok! Mondtam és megszoritottam Cortez kezét, aki szintén váltott pár szót Ricsivel.

A rockerek aglegények maradtak, de nem zavartatják magukat, 28 évesen is hangosan felkiáltanak az utcán, ha meglátnak egy jó nőt.

- Renáta, milyen rég láttalak, hiányoltam a szomorú fejed, de úgy látszik ez már megváltozott! - hallottam magam mögülKinga hangját,és ekkor megfordultam, és nagyon ledöbbentem: Kinga nagyon szép feleség lett, oldalán Dave - el és ölében egy csúnyán néző kisfiúval.

- Gratulálok,mondjuk irhattad volna... - mondtam Davenek és Kingának, akik eközben másoknak is köszöntek.

Dave csak rámkacsintott,és leültek a padra. Ezután Zsolti érkezett meg, akiről rögtön Arnold Swarchenegger jutott eszembe. Úgy látszik, Zsolti sokat gyúrt a nyáron :) Odajött, mindenkinek köszönt, és ölébe vette a Kinga kisgyermekét, és úgy tűnt, hogy ők már ismerik egymást. Macu nem sokkal ezután érkezett, és messziről láttuk,hogy csókkal búcsúzik egy fiatal hölgytől. Amikor odaért mindenkit udvariasan üdvözölt,majd elmondta, hogy "felszedett egy csajt". Ezen a fiúk sokat röhögtek, majd Kinga és az én kiváncsi tekintetemre csak egy bicentéssel felelt,és mi értettük ebből, hogy komoly a dolog. Zsák vidáman érkezett,és francia akcentussal köszöntött minket, és elmesélte, hogy Flórával cukrászdát nyitottak Párizsban. Gábor viszont már nem olt olyan boldog, agglegényként a rockerekkel találta meg a közös hangot. Ilyen hangosan léptünk be a Szent Johannába, ahol az aulában a régi Jeane d Arc szobor fogadott minket, plusz a tiz ével öregebb Máday igh. asszony.

- Máday néni, nagyon tetszett hiányozni! - kiáltotta Zsolti, és megölelte :)

- Te is nekem, Nagy Zsolt, te is nekem - mondta, és inkább viszonozta az ölelést.

Röhögve mentünk fel az osztályunkba, ahol Haller már ott volt. Megdicsértük a tanár urat, hogy nem sokat öregedett, és megkezdődött a tiz éves osztálytalálkozónk.

Osztálytalálkozó: 5/5*** - Újra gyerekek lehettünk, újra együtt. Felnőtekként is, ha együtt vagyunk, rögtön kijön a középiskolás énünk, ami igy is ugyanolyan. :)

Remélem tetszett! :)

2015. máj. 1. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Az kimaradt, hogy az egész Zsoltiék garazsában folytatódott :) 12/L
2015. máj. 1. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Hát amit leírtál kedves kérdező, bocsi de egy baromság. Amit az első válaszoló leírt sokkal inkább el tudom képzelni.
2015. máj. 1. 12:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom.Csak úgy gondoltam, hogy bárhogy folytatódhat a történet.Igazából úgy gondoltam, hogy a jobb mellett döntök, csak, nem mindig happy end a vége.
2015. máj. 1. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod milyen kicsi esélye van egy légkatasztrófának? Még az, hogy Cortez, aki légiutas kísérő lett esetleg meghalna vagy súlyosan megsérülne egy légi balesetben esetleg, de hogy pont azt a gépet érje baleset, amivel épp repülnek, valószerűtlen és ráadásul elég gyakran ellőtt klisé.

Meg az idegösszeomlásba nem lehet belehalni, és attól sem lesz agydaganata senkinek, ha beveri a fejét! Ne legyél már ennyire szadista szegény karakterekkel!

Szegény Leiner Laura fog idegösszeomlást kapni, ha esetleg meglátja a kérdésedet! :-D

2015. máj. 1. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
úristen, a kérdezőn amit leírt majdnem potyogtak a könnyeim a légibalesettel, mert minden szereplő nagyon a szívemhez nőtt. A 2. válasz nagyon reális lehet. Virágnak tuti, hogy egy nagyon cuki kissé "bolond:-)" fia/lánya fog születni.
2015. jún. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!