1/19 anonim válasza:
Szerintem várnod kellene vele legalább 11.5 éves korodig Viki.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Sokat segítettél!
2015. máj. 10. 19:36
3/19 anonim válasza:
Szerintem elolvashatod, nincs benne semmi durva. De egyébként ezt mindenkinek saját magának kellene eldönteni, hogy mit olvas. Mi nem tudhatjuk, hogy mennyire vagy érett.
4/19 anonim válasza:
Olvasd, ha akarod, nincs benne semmi ijesztő, csak ne gondold, hogy reális a történet és tényleg megtörténik ilyen egy átlagos, szürke, jellegtelen lánnyal, mint a könyvben.
5/19 anonim válasza:
Nyugodtan elolvashatod. Semmi olyan nincs benne, amiért ne lehetne ennyi idősen elolvasni.
6/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a gyors válaszokat! Nagyon sokat segítettetek!
2015. máj. 10. 20:15
7/19 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem a Szent Johanna Gimit, és nem igazán ajánlanám senkinek, de mivel kb 11 éveseknek íródott, ezért azt mondom, hogy ha érdekel, olvasd. De tényleg ne felejtsd el, hogy olyan dolgok, mint amik ebben a könyvben vannak, a valóságban nem történnek meg, és ne ebből a könyvből próbálj tanulni az életről, mert tényleg egyáltalán nem reális.
8/19 anonim válasza:
Én 12 évesen olvastam .Szerintem nyugodtan olvashatod .
9/19 anonim válasza:
Elolvasni elolvashatod csak még nem egészen neked való. Szerintem várhatnál vele kb.13 éves korodig. De ez csak az én véleményem. :)
10/19 anonim válasza:
Olvasd. Ezt még egy 8 évesnek is nyugodt szívvel a kezébe adnám, mondván: Olvasd el, lányom, és lásd, milyenek a rossz, sablonos sztorik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!