Tudnátok fiúknak való kaland/fantasy könyveket ajánlani?
Eddig nem olvastam valami sokat, az a tipikus "inkább megnézem filmben" típus voltam, de az egyik osztálytársam javaslatára belekezdtem az Assassin's Creed könyvekbe, és annyira megfogott hogy már most olvasom a hetedik könyvet belőle, és egyre jobban tetszik a könyvek világa.
Ezután úgy tervezem hogy a Witcher (Vaják) könyvekbe kukkantok bele, (Igen, mert van belőle számítógépes játék :D) aztán meglátom milyen. De így előre gondoltam felteszek egy kérdést ide, hátha vannak olyanok akik tudnának nekem jó könyveket ajánlani.
Így már kb lehet sejtésetek hogy milyen stílust kedvelek, legyen akciódús, kaland, érdekes, egy 19 éves fiúnak való (tehát nem az alkonyat ötven árnyalata és társai xd), és inkább olyanok érdekelnének amikből nincs film.
Tudnátok segíteni? :)
Mitágó erdő
Ragnarök
Metró2033, Metró 2034
Rúvel hegyi legenda
Cristopher Paolini: Eragon
Nekem az egyik kedvenc sorozatom (van belőle film is, de a könyv nyomába sem ér). Ez az a könyv, ami tényleg mindenről szól. Kezdd el olvasni!
1.vagyok megint:
-Ready, Player, One
-Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal
-Ütközet a Meridim felett
Különösen a Metró regényeket s a Ready Player One-t ajánlom, ha letehetetlen s kva izgalmasat akarsz, akkor ezeket olvasd el :)
20/L
:o jóknak tűnnek
Különösen ez a Metró 2033/34 keltette fel az érdeklődésemet :D
Az olyanokat kicsit előnyben részesítem amiknek több része van :) szeretem ha folytatódik a történet.
Én tizenhat éves koromban kezdtem ismerkedni a fantasyval, és ezeket ajánlom:
Ursula k. Le Guinn: Összes Szigetvilág története I-II.
Dragon Lance, Forgotten Realms, Warcraft könyvek
- Szergej Lukjanyenko: Őrség sorozat (Az első könyvnek kicsit furcsa a nyelvezete néha, de érdemes elolvasni, mert jó a sztori, és a többi kötetben már szép folyékony a stílus.)
- Tad Williams: Virágok háborúja
- Raymond A. Feist: Résháború sorozat (A mágus, A tanítvány, Ezüsttövis, Sethanon alkonya)
- Frank Schatzing: Raj
- James Patterson: Véres olimpia
- Steve Berry: Borostyánszoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!