Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek van még esély...

Szerintetek van még esély arra, hogy lesz SZJG-film?

Figyelt kérdés
Met annak idején Laura azt mondta,hogy ő örülne neki
2015. ápr. 3. 15:07
 1/5 Anonymus.lány ***** válasza:
valószínűleg nem lesz
2015. ápr. 3. 15:15
 2/5 anonim válasza:
Nem... Bár Laura valóban örülne neki de ő maga mondta hogy félti a sorozatot és mivel neki nem ez a szakmája mások készítenék a filmet és nem ő felelne érte. másik ok hogy ő tudja hogy az olvasói mit néznek (hisz naggyából ő is ezeket) olyan elvárás lenne a filmből minőségbe, kivitelezésből mindenhogy amit már megszoktunk...
2015. ápr. 3. 15:17
 3/5 könyvsorozatzene05 válasza:
Nem, mert Laura azt mondta az egyik találkozón, hogy mindenki máshogy képzeli el a karaktereket, és illúziórombolónak találnák az olvasók.
2015. ápr. 6. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Ez az a könyv, amit semmiképpen nem akarok viszontlátni a képernyőmön. Miért? Elolvastam kb 2 éve. Akkor tetszett. Most csak belekukkantottam, de rögtön visszaszáműztem a polcra, hogy "jesszus ezt mégegyszer az életben soha." Tehát inkább meghagyom magamban a régi jó érzést, és többet nem piszkálnám.

2. Mindenki ismeri a magyar filmgyártás minőségét, éppen ezért még egy világmegváltó csodakönyvből is csak moslékot tudnának csinálni.

3. Az SzJG már lecsengett, semmi bevétel nem származna sem egy filmből, sem egy sorozatból.

2015. ápr. 6. 20:24
 5/5 könyvsorozatzene05 válasza:
Kedves 4es! A SzJG nem lecsengett, még mindig ott van a toplistában.
2015. ápr. 23. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!