A TF2-nek van története? Nekem eddig nem tűnt fel.
2015. febr. 14. 20:31
2/6 A kérdező kommentje:
Igen van bár csak angolul találtam meg ezért nekem is hiányos, de:
a 19. században egy Stevart Mann nevű üzletember hatalmas területeket vásárol amerikában de meghal, Redmont és Blu nemtudommi felosztja egymás között e területeket létrejön a BLU és a RED de mindketten a másik földjét akarják ezért a történelem legveszélyesebb zsoldosait bérlik föl (Abrahem Lincoln, Sigmund Freud) sokáig megy a harc és ekkor elérkezünk az 1970-es évekbe ahol a játék játszódik, Red és Blu öregednek de kiderül van egy harmadik ikertestvérük Grey Mann aki egy engineer által készített gép segítségével nem öregedik és megöli Redet és Blut (ja és Grey embere Saxton Hail, mert Gray gyárai ausztráliában vannak és ausztraliumot bányásznak ki). Miután megöli a cégvezetőket a robotkatonáit a Mann co. elpusztítására küldi, a RED és BLU katonáinak kell őket megállítani közös erővel.
Bocsi ha kicsit zavaros de nekem se tiszta annyira.
2015. febr. 14. 21:26
3/6 anonim válasza:
Mi az a TF?
2015. febr. 14. 21:42
4/6 anonim válasza:
#3: Testnevelésügyi Főiskola.
2015. febr. 15. 00:41
5/6 anonim válasza:
A története pontosabban: Egy Zepheniah Mann nevű ember, aki egy nemesi családból származik, nagy vállalkozást indít be, sok földje lesz, meggazdagodik. Születik 3 gyermeke, Redmond, Blutarch és Gray Mann. Gray Mann már a megszületésekor tud beszélni, viszont egy sas elragadja. Blutarch és Redmond rivalizálnak egymással, zsoldosokat bérelnek fel a másik cég elpusztítására. Ezek a végek: BLU (Builders League United) és RED (Reliable Excavation & Demolition). A TF2 1968-ban játszódik. Pár évvel a folyamatos RED és BLU harcok után Gray Mann feltűnik, megöli Redmondot és Blutarchot, és a Mann Co. (akinek a vezérigazgatója Saxton Hale, és NEM Gray Mann oldalán van, hanem ellene.) bázisaira robotseregeket küld, És Saxton Hale felbéreli a RED és BLU zsoldosait, hogy harcoljanak meg a robotok ellen a Mann. co érdekében. Dióhéjban ennyi lenne, de vannak képregények is a történetről.
2015. febr. 15. 11:52
6/6 A kérdező kommentje:
Ahh köszi.. igen láttam a képregéyneket, de nem tudok olyan jól angolul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!