Milyen másik út van a színészkarrierem beindítására, ha nem színházi darabokban szeretném kezdeni?
Egy évig jártam a városi színházba színjátszó órákra, teljesen magával ragadott ez a világ. Igaz, már kicsi koromtól kezdődően tart a színészet iránti szeretetem. Csak most egy ideig kénytelen vagyok szüneteltetni, legalábbis a színházat, mert nem jó az időpont, amikor tartják.
Mi lehetne a következő lépés? Én inkább a tévé és a média, a filmek és sorozatok felé kacsintgatok.
Én úgy tudom, h Magyarországon csak filmszínészek nincsenek, nagyon meg se tudnának élni.
Szal alapjáraton megy a színház és akkor mellette idétlenkednek filmekben, reklámokban.
Egyetlen kivétel talán a Barátok közt féle sorozatok, meg érdemes a Családi titkos gyanús illusztrált nyomozós szarokat még megemlíteni, de ezek nagy babért nem teremnek, de kezdésnek nem rossz.
-youtube-os hupákolás haverokkal, videoblogolás
-ez után reklámok, kisebb szerepek
-ez után nagyobb filmek
de nagyobb filmekig, reklámokig akkor jutsz csak el, ha elég jó vagy, jól beszélsz angolul, és szerencséd van, mert valami olyat tudsz ami hiánycikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!