Valaki segít? Szeretnék egy történetet írni és lessz benne egy ikerpár.
A lány neve több mint valószinű, hogy Leila lessz. Tudnátok írni olyan fiú neveket amik jól hangzanak ezzel a névvel?
(nem muszáj találjon a kezdőbetű )
Ha Luke lesz a fiú neve, arról mindenkinek a Star Wars fog eszébe jutni, még azért is megköveznek, hogy loptad (bár igaz, hogy Leia hercegnő nem Leila, de nagyon közel áll hozzá).
Nekem a Noah tetszik, illetve Hayden, Henry. Ha mindenképp L-betűs nevet akarsz, talán Leslie/Lesley, Liam (esetleg William), Louis, Logan.
De innen csemegézhetsz: [link]
x)
#6 Én nem állítom, hogy "névlopás", bocsi, ha félreérthetően jött le. Csupán úgy vélem, hogy sokaknak a Star Wars ugrana be róla elsőként, és biztos volnának, akik kiakadnának rajta és letolvajoznák a Kérdezőt. Nyilván, igazad van, hogy ez abszurdum, attól még lehet sokak által kedvelt mű belőle.
Persze, szó sincs róla, hogy nem nevezheti el Luke-nak a másik ikert, én csak a véleményem írtam le.
Egyébként, Kérdező, Leila nevű magyar illetőt nehezen tudok elképzelni, nekem nem cseng jól egy magyar fiúnévvel, mint iker. De a már említett oldalon találsz magyar neveket is.
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!