Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki segít? Szeretnék egy...

Valaki segít? Szeretnék egy történetet írni és lessz benne egy ikerpár.

Figyelt kérdés

A lány neve több mint valószinű, hogy Leila lessz. Tudnátok írni olyan fiú neveket amik jól hangzanak ezzel a névvel?

(nem muszáj találjon a kezdőbetű )

2015. márc. 31. 17:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha könyvet írsz, akkor a "lessz" helyett majd azt írd, hogy "lesz".
2015. márc. 31. 19:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Rendben.De én segítséget szeretnék kérni és nem azt olvasni,hogy kijavítják a helyesírásomat !
2015. márc. 31. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Luke :)
2015. ápr. 1. 12:33
 4/13 A kérdező kommentje:
köszi ez jó :)
2015. ápr. 1. 17:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha Luke lesz a fiú neve, arról mindenkinek a Star Wars fog eszébe jutni, még azért is megköveznek, hogy loptad (bár igaz, hogy Leia hercegnő nem Leila, de nagyon közel áll hozzá).

Nekem a Noah tetszik, illetve Hayden, Henry. Ha mindenképp L-betűs nevet akarsz, talán Leslie/Lesley, Liam (esetleg William), Louis, Logan.

De innen csemegézhetsz: [link]

x)

2015. ápr. 1. 18:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Hogy lehet nevet lopni? Most ha az egyik filmben az egyik ikerpár Gizi és Géza, s a történetedben úgy nevezed el őket, akkor mindenki jön hogy loptad?!
2015. ápr. 1. 19:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen !!
2015. ápr. 1. 20:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a Leila nem magyar név , de tudnátok magyar neveket is ajánlani légyszi ? :)
2015. ápr. 1. 20:04
 9/13 A kérdező kommentje:
De azért ezek is jók :)
2015. ápr. 1. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:

#6 Én nem állítom, hogy "névlopás", bocsi, ha félreérthetően jött le. Csupán úgy vélem, hogy sokaknak a Star Wars ugrana be róla elsőként, és biztos volnának, akik kiakadnának rajta és letolvajoznák a Kérdezőt. Nyilván, igazad van, hogy ez abszurdum, attól még lehet sokak által kedvelt mű belőle.

Persze, szó sincs róla, hogy nem nevezheti el Luke-nak a másik ikert, én csak a véleményem írtam le.

Egyébként, Kérdező, Leila nevű magyar illetőt nehezen tudok elképzelni, nekem nem cseng jól egy magyar fiúnévvel, mint iker. De a már említett oldalon találsz magyar neveket is.

#5 voltam.

2015. ápr. 1. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!