Harry Potter fanfictionoldal?
Mikor lesz újra elérhető a töviskapu?
Már több mint fél éve karbantartják, és már lassan elvonási tüneteim lesznek:D
Ha bárki bármit tud nagyon hálás lennék ha válaszolna:)
Van FB oldaluk, kérdezd meg. Igaz, hogy azt sem frissítették egy ideje, de azért nagyobb a valószínűsége, hogy ha ott érdeklődsz, akkor válaszolnak, mint hogy erre járjon valaki bennfentes és itt adjon választ.
(Én nem hiszek a hosszan tartó, totális leállással járó karbantartásokban, ott valmi komoly gebasz lehet a háttérben. Vagy elfogyott a kedv, idő, érdeklődés, vagy komoly anyagi problémák jelentek meg.)
1.köszi, rendszeresen nézem a facebook oldalukat is, de sajnos nincs ott semmi:/
2. igen, én is imádom a merengőt, csak sok olyan történet van töviskapun ami merengőre a cenzúra miatt nem került fel:D
Angel8
Avalon
Milyen parositast szeretnel olvasni?
Bocs az offert: A lumos az a lumos.hu? Csak én nem talalok fanfictionoket?
a lumos alatt a csodaidőket érted?
régebben olvastam azt is, de már főleg a slash írásokat kedvelem, és ha jól rémlik ott nem sok ilyen volt
köszi:)ű igen szoktam próbálni keresgélni, van amit már meg is találtam:)
főként snarry-t meg drarry-t, meg igazából bármilyet, ilyen szempontból mindenevő vagyok(majdnem):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!