Harry Potter! Mi a véleményetek?
2 éve kezdtem el olvasni mikor befejeztem egy világ dőlt össze bennem.Aztán rátaláltam a fanfictekre és azokba is belemerültem elég sok jót találtam.2 év után is ugyanazt az érzést érzem mikor előveszem a könyvet...olyan varázslatos mintha átkerülnék egy másik univerzumra és minden gondomról megfeledlezem:) borzalmasan jól felépített, Piton minden idők legzseniálisabb karaktere.Rengeteg mindenre megtanít minket, barátság, hűség, bátorság, begbocsátás és még sorolhatnám.Ráadásul minden korosztálynak tökéletes:) nektek mi a véleményetek?
16/l
Asszem én 37 évesen olvastam.:-)
Azóta többször is.
Csak egyet tudok érteni mindenkivel!
Kb 7-8 éves lehettem, amikor kijött az elsõ rész DVDn, valaki kölcsönadta...onnantól kezdve nem volt megállás, minden új filmet imádtam, de akkor jött az igazi rajongás, amikor végigolvastam a könyveket is. Azóta már rengetegszer olvastam a könveket, láttam a filmeket (mondjuk a könyveket preferálom, de néha jó kikapcsolódás a filmeket is megnézni). Felnõtt fejjel is legalább annyira imádom, mint anno.
Mindig szomorú, amikor a sorozat végére étek, de sosem érzem unalmasnak újrakezdeni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!