Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter! Mi a véleményetek?

Harry Potter! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2 éve kezdtem el olvasni mikor befejeztem egy világ dőlt össze bennem.Aztán rátaláltam a fanfictekre és azokba is belemerültem elég sok jót találtam.2 év után is ugyanazt az érzést érzem mikor előveszem a könyvet...olyan varázslatos mintha átkerülnék egy másik univerzumra és minden gondomról megfeledlezem:) borzalmasan jól felépített, Piton minden idők legzseniálisabb karaktere.Rengeteg mindenre megtanít minket, barátság, hűség, bátorság, begbocsátás és még sorolhatnám.Ráadásul minden korosztálynak tökéletes:) nektek mi a véleményetek?

16/l

2015. márc. 11. 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
12 éves vagyok, és pontosan ötször olvastam végig az egész sorozatot. Egyszer közvetlenül egymás után. Zseniális. Én nem tudom megunni. Ha nincs ötletem, mit olvassak, belekezdek újra...
2015. márc. 15. 16:53
 12/12 anonim ***** válasza:

én 11 évesen olvastam el, de érdekes módon ovis koromban láttam a filmeket, viszont egyáltalán nem volt más elolvasni, mintha nem láttam volna a filmeket, mert elfelejtettem, hogy mi volt a filmekben, amikor ovis koromban néztem :))

amúgy pont most néztem meg ezredszerre is a második részt. :)

imádom!!

14/L

(amúgy, csak érdekesség képpen, ha jól kiszámoltam, 2017-ben játszódik a 19 évvel később, és pl. Teddy most 14 éves)

2015. márc. 19. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!