Mennyiért adjak el szerintetek egy kb.50 db könyvből álló Stephen King könyvcsomagot?
Ritkább, nehezebben fellelhető könyvei amiért sokat kérnek
A halálsoron (6 részes verzió) 5 ezret fizettem érte anno, de láttam olyat is aki 10 meg 12 ezret kért érte. Ez már túlzás.
A régebbi kiadású Setét torony sorozat ritka, bár ezeket tavaly óta elkezdték újra kiadni.
Minden haláli (novelláskötet)
Én a többi könyvéhez könnyen hozzájutottam.
Egy vevő érdelkődött az egészért, 55-öt mondtam neki, sokallotta....aztán kért 7 db-ot, olyanokat, amik ritkábbak, mert így utána néztem egyenként, mennyibe kerülnek....de úgy, h mindegyikből engedtem a netes árakhoz képest, ( a legolcsóbb árakat adtam össze, 37.5-re jött ki) én 30-at mondtam ra, így sem kellett neki....
Szóval megpróbálom eladni db-onként is, olcsóbban, mint ahogy árulják itt-ott.....de így se nagyon veszik...
De köszönöm szépen a válaszokat!!!! :)
Most kiszúrok pár vásárlóval, de nem ők kértek segítséget. :)
Én a helyedbe első körben megpróbálnám tömbösíteni a dolgot, azaz ritkább, értékesebb könyv mellé betennék 1-1 viseltesebbet, gyakoribbat, és mondjuk hármasával próbálnám eladni. Ha valaki nagyon rá van gerjedve egy ritkább darabra, lehet, megér neki plusz pénzt a dolog abban a reményben, hogy valahgy majd túlad a feleslegen.
Köszönöm szépen! :)
Most egyenlőre több oldalon hirdetem, és várom a jelentkezőket, akiknek írok egy-egy árat a kért könyvre...aztán ha így nem jön be, marad az, hogy egyenként, vagy kisebb csomagokban hirdetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!