Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyiért adjak el szerintetek...

Mennyiért adjak el szerintetek egy kb.50 db könyvből álló Stephen King könyvcsomagot?

Figyelt kérdés
Vannak benne egyszer olvasottak és viseltesebbek is....de fogalmam sincs, mennyiért adhatnám el. Néztem portálokon, mennyiért mennek, de ekkora könyvcsomit senki nem árul...

2015. márc. 24. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, mennyire kell gyorsan a pénz. Nagy könyvcsomagok inkább áron alul szoktak elkelni, vagy lehet próbálkozni egyesével is, de akkor reálisabb (magasabb) áron. Egy nagy csomagnál számításba kell ugyanis venni, hogy a leendő vásárlónak már meglehet akár több is a könyvekből. Esetleg dönthet úgy, hogy a felesleget majd megpróbálja ő továbbadni, de az emberek nem szeretnek túl nagy anyagi kockázatot vállalni, mert esetleg a nyakukon marad.
2015. márc. 24. 11:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát, azért szeretném minél előbb eladni....az sem baj, ha nem viszik el egyben mindet, csak mondjuk a nagy részét, a többit meg kiárulnám egyesével....
2015. márc. 24. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem lődd be, hogy kb. mennyit szeretnél kapni az egészért, és azt oszd el arányosan. Egy többkötetes munka nyilván drágább, mint ahogy egy-egy jóformán beszerezhetetlen darab esetén is lehet magasabb árat megadni.
2015. márc. 24. 13:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a segítséget! :) bár nem nagyon vagyok tisztában vele, melyek a ritkábbak...Bár gondolom, hogy a Setét Torony 5. része az lehet, mert eddig az után érdeklődtek a legtöbben...de így sem tudom, mennyit lehetne értük vagy érte kérni...
2015. márc. 24. 15:32
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem 100 ezret kérhetsz érte nyugodtan. Ez még így is áron alul van, mert az árak ugye változóak, a régebbi könyvei olcsóbbak, viszont az újabb könyvei 3 ezer felett mennek. Érthető, ha sürgősen kell a pénz, de ne add el bagóért. Az nagy ráfizetés.
2015. márc. 24. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Ritkább, nehezebben fellelhető könyvei amiért sokat kérnek

A halálsoron (6 részes verzió) 5 ezret fizettem érte anno, de láttam olyat is aki 10 meg 12 ezret kért érte. Ez már túlzás.

A régebbi kiadású Setét torony sorozat ritka, bár ezeket tavaly óta elkezdték újra kiadni.

Minden haláli (novelláskötet)

Én a többi könyvéhez könnyen hozzájutottam.

2015. márc. 24. 16:57
 7/11 A kérdező kommentje:

Egy vevő érdelkődött az egészért, 55-öt mondtam neki, sokallotta....aztán kért 7 db-ot, olyanokat, amik ritkábbak, mert így utána néztem egyenként, mennyibe kerülnek....de úgy, h mindegyikből engedtem a netes árakhoz képest, ( a legolcsóbb árakat adtam össze, 37.5-re jött ki) én 30-at mondtam ra, így sem kellett neki....

Szóval megpróbálom eladni db-onként is, olcsóbban, mint ahogy árulják itt-ott.....de így se nagyon veszik...

De köszönöm szépen a válaszokat!!!! :)

2015. márc. 25. 06:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Most kiszúrok pár vásárlóval, de nem ők kértek segítséget. :)

Én a helyedbe első körben megpróbálnám tömbösíteni a dolgot, azaz ritkább, értékesebb könyv mellé betennék 1-1 viseltesebbet, gyakoribbat, és mondjuk hármasával próbálnám eladni. Ha valaki nagyon rá van gerjedve egy ritkább darabra, lehet, megér neki plusz pénzt a dolog abban a reményben, hogy valahgy majd túlad a feleslegen.

2015. márc. 25. 08:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Most egyenlőre több oldalon hirdetem, és várom a jelentkezőket, akiknek írok egy-egy árat a kért könyvre...aztán ha így nem jön be, marad az, hogy egyenként, vagy kisebb csomagokban hirdetem...

2015. márc. 25. 09:24
 10/11 anonim válasza:
Halálsoron van benne? :)
2015. ápr. 3. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!