Stephen King könyvek valók egy 13 éves lánynak?
Köszönöm a válaszokat. :)
De miért kell hozzá erős egyéniségnek lennem? Nem arról van szó, hogy nem vagyok az, csak ezt nem egészen értem. :D
Még 13 éves sem voltam és már 3-4 könyvét ledaráltam.Egész délutánokat átolvastam.És nem bántam meg!
Ez egyébként dícséretes!Sokkal jobb elfoglaltság mint Való Világot nézni! :)
Én 13 évesen olvastam a Carrie-t és 2 hétig (amíg olvastam), rosszul aludtam tőle, pedig fiú vagyok.
Nem Carrie-től, vagy konkrét személytől féltem, hanem a hatása alá kerültem és az én agyam erre nagyon erősen reagál :) Viszont nem okozott maradandó kárt, megérte elolvasni.
azért kell "erősnek" lenni mert nagyon a hatása alá tudsz kerülni. namármost egy 13 éves lánynak vannak jobb dolgai mint veszett kutyáktól zombiktól vagy akár egy szálloda szellemétől félni. ha tudod hogy nagyon fogsz félni (mert King eszméletlen jó író és igenis beszippant) és nemtudsz elvonatkoztatni később se tőle akkor még nem ajánlom.
persze mint említették egyénfüggő. én vagy 11-12 évesen kezdtem el a könyveit olvasni. és utólag nemtudom hogy jó ötlet volt e. nem azért mert féltem. hanem azért mert így később jobban tudom értékelni.
emellett persze ha érdekel olvass el tőle egy könyvet. ajánlanám a tortúrát vagy a cujo-t amik nem olyan félelmetesek. és ha tetszik akkor jöhet a többi is :)
hajrá.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!