Melyik Stephen King könyvet vegyem meg?
Most kezdek ismerkedni Stephen King könyveivel. Kivettem a könyvtárból a Minden halálit, de eddig nem annyira fogott meg. A Dolorest is elkezdtem olvasni, az jobban tetszik. Szerintetek melyik a legjobb Stephen King könyv? Melyiket olvassam még el kezdésnek?
(Az Állattemetőt ne mondjátok, mert szerintem nagyon félnék tőle. :D)
Pedig az Állattemető a legjobb - nem félelmetes, engem felkavart inkább.
Jó, akkor: Cujo, Ragyogás (ez parásabb, szerintem), Az, Salem's Lot, Carrie, Tűgyújtó (bár ez kissé uncsi)
Nem annyira ijesztő az Állattemető, de nagyon jó könyv. Ajánlom még a Cujo-t, Az-t és a Ragyogást :)
Olvasgass bele a novelláiba is!
Duma Key.
Érdekes, kicsit triller, de nagyon jó könyve. Valahogy ezt a könyvét nem szokták ajánlani..., és van egy meséje is a sárkány szeme címmel amit a lánya kedvéért írt. :-)
Minden könyve letehetetlen, nekem...:-)
Nagyon jó, nem horror- témájú írásai: A remény rabjai, 22/11/63, A búra alatt, Halálsoron, Tűzgyújtó. Ezeket mind érdemes elolvasni.
Egyébként egyetértek azzal, aki szerint az Állattemető (vagy Kedvencek temetője), nem annyira ijesztő, viszont lelkileg rendkívül megterhelő.
Amiken nagyon betojtam: Borzalmak városa, Ragyogás, Cujo, Christine, Rémkoppantók, A köd, Rémület a sivatagban, Az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!