Stephen King - Tortúra?
Az egész könyv hangulata elég nyomasztó szerintem, de a durvább részek nagyjából a felétől kezdődnek ( talán kicsit előbb).
A legdurvább könyve szerintem az Állattemető volt, viszont számomra az örök kedvenc az a Christine, bár ez nem igazán félelmetes. :)
Régebbi könyv. Abban az időben még az ehhez hasonló dolgok voltak hátborzongatóak, ma már nem tűnnek vészesnek, mert változott a társadalom.
Amúgy az Állattemető szerintem is jó könyv, ajánlom én is!
Nem nagy cucc, én pl. halálra untam.
Az Állattemető, na az tényleg durva és nyomasztó. Egyszer félbe is hagytam, utána meg a barátom vette ki a kezemből, olyan sírógörcs jött rám tőle. Egyértelműen nr 1.
Ami még jó:
- salem's lot
- A halálsoron (nem nyomasztó, érdekes)
- Ragyogás (na, ott volt 1-2 jelenet, amin fstam)
- Cujo, Carrie, Tűzgyújtó (ez sem nyomasztó, de jó)
- Bilincsben (kissé skizós, de jó gondolatmenetet ír le)
Igaz, nem mostani a kérdés, de én most akadtam rá :D
Nekem a Tortúra a kedvencem, nagyon a hatása alá kerültem, pont emiatt a másik kedvencem a Bilincsben. Ahogy King leírja, hogy szabdalja szét a lány a csuklóját, meg hogy mennyi vért veszít közben, a végére már az én bal csuklóm is szabályosan fájt :D
Én ma kezdtem el olvasni...
Nem semmi a csaj.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!