Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Stephen King - Tortúra?

Stephen King - Tortúra?

Figyelt kérdés
Elkezdtem olvasni a Torturat mert hallottam hogy eleg durva. A kerdesem az lenne, hogy kb. honnan indulnak be az események, hol kezdi el kinozni Annie Pault? Valamint az lenne meg a kerdesem hogy szerintetek melyik a legdurvabb Stephen King konyv?

2015. febr. 1. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Az egész könyv hangulata elég nyomasztó szerintem, de a durvább részek nagyjából a felétől kezdődnek ( talán kicsit előbb).

A legdurvább könyve szerintem az Állattemető volt, viszont számomra az örök kedvenc az a Christine, bár ez nem igazán félelmetes. :)

2015. febr. 1. 10:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Tenyleg nyomaszto a hangulata mar az elejetol fogva. Konyvre is ra van irva ugye a figyelmeztetes meg anyukam is mondta hogy ezt ne olvassam mert nem fogok tudni aludni tole mert olyanokat tartalmaz. Pont ezert kezdtem el olvasni mert kivancsiva tett. Azt is megtudtam kozben hogy film is van belole annak megneztem traileret de ha megnezem akkor is csak konyv utan fogom. Trailert nem tartottam olyan durvanak aztan olvastam hogy konyvben nem eltori Annie Paul bokajat hanem levagja, ezt nem tudtam mivel meg csak 78. oldalon tartok. Bevallom barmilyen fura, szeretem a horrort igy ezek a reszek is elegge erdekelnek csak azt nem tudom hogy lesz ezen a bokalevagoson kivul valami vagy csak ennyi es hogy mi lehet benne annyira borzalmas hogy ne tudnek aludni tole. De majd kiderul. :)
2015. febr. 1. 10:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lesz benne csonkítás, csak ahhoz előbb valamennyire rendbe kell jönnie a balesetből.
2015. febr. 1. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ettől nem tudsz majd aludni, akkor később a villanyszámla kész thriller lesz neked. :D Laza könyv, van benne pár erős jelenet, de nem fog az égnek állni a hajad. Az Állattemető szerintem is durvább (a természetfeletti engem jobban rémiszt).
2015. febr. 1. 21:42
 5/10 Deliverance ***** válasza:

Régebbi könyv. Abban az időben még az ehhez hasonló dolgok voltak hátborzongatóak, ma már nem tűnnek vészesnek, mert változott a társadalom.

Amúgy az Állattemető szerintem is jó könyv, ajánlom én is!

2015. febr. 1. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem nagy cucc, én pl. halálra untam.

Az Állattemető, na az tényleg durva és nyomasztó. Egyszer félbe is hagytam, utána meg a barátom vette ki a kezemből, olyan sírógörcs jött rám tőle. Egyértelműen nr 1.

Ami még jó:

- salem's lot

- A halálsoron (nem nyomasztó, érdekes)

- Ragyogás (na, ott volt 1-2 jelenet, amin fstam)

- Cujo, Carrie, Tűzgyújtó (ez sem nyomasztó, de jó)

- Bilincsben (kissé skizós, de jó gondolatmenetet ír le)

2015. febr. 2. 06:27
 7/10 A kérdező kommentje:
En tudok ilyenektol aludni, anyukam becsuli ala a kepessegeimet. :D En kifejezetten szeretem a horrort thrillert es egyeb durva mufajokat. Amugy koszonom a valaszokat! Amint kiolvastam elkezdem Allattemetot annyian irtatok. :)
2015. febr. 3. 07:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Van ám Kingnek egy meséje is. Ezt a kis könyvet a kamasz lányának írta. A sárkány szeme. Ez is nagyszerű iromány! :-)
2015. febr. 3. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Igaz, nem mostani a kérdés, de én most akadtam rá :D

Nekem a Tortúra a kedvencem, nagyon a hatása alá kerültem, pont emiatt a másik kedvencem a Bilincsben. Ahogy King leírja, hogy szabdalja szét a lány a csuklóját, meg hogy mennyi vért veszít közben, a végére már az én bal csuklóm is szabályosan fájt :D

2015. máj. 9. 18:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Én ma kezdtem el olvasni...

Nem semmi a csaj.... :D

2015. máj. 9. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!