Stephen King: Tortúra vagy Martha Tailor: Dr. Gyilkos?
Tortúrát olvastam. Nem tudtam letenni,és imádtam.
Most is Stephen King könyvet olvasok(köd)
első vagyok..
Tortúra röviden.
Egy híres író éppen hazafelé tart amikor súlyos autóbalesetet szenved a jeges úton. Egy nő megtalálja,és haza viszi. Az otthonában veszi észre,hogy akit megmentett az a kedvenc könyvhősének Tortúrának az írója. A gondozásáért cserébe megkéri,hogy hagy olvassa el a könyvet ami a Tortúra befejezése lenne.
Na innentől kezdve nem akarom ellőni a lényeget,de innentől kezdve jön a borzalmas horror az írónak, aki rájön,hogy ki mentette meg,és azon agyal hogy menekülhetne meg.
Ajánlom mert nagyon jó könyv.
Én is a Tortúrát ajánlom (azt ha túl vagy rajta, jöhet a filmváltozat is, szinkronnal, mert zseniális lett).
A könyvet pedig nem - csak - a sztori adja el. King-nek iszonyat jó stílusa van. Igazi karaktereket teremet.
A másikat sajnos nem ismerem, így nem is akarok ítélkezni róla. De ott már a címe is olyan kis... bugyutácska.
Persze attól még lehet jó maga az írás.
Egyértelműen TORTÚRA!! Bár én sem olvastam a másik könyvet, de ezzel kezd. Én 2 nap alatt kiolvastam.
Letehetetlen könyv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!