Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a legjobb könyv amit...

Mi a legjobb könyv amit olvastatok?

Figyelt kérdés

2015. márc. 20. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
Már csak egy kérdésem van, szubjektív véleményt mégis, hogyan lehet lepontozni??
2015. márc. 24. 20:59
 12/15 anonim válasza:
16%

Éhezők viadala

Senkinek sem kellesz!

Csillagainkban a hiba

Leiner Laura összes könyve

A békès harcos útja

Elválaszt az idő /M

2015. ápr. 2. 18:16
 13/15 anonim válasza:
Chloe neill: chicagoland vámpirjai magyarul konyvbe csak az elso ket reszet lehet megszerezni, es meg masik harom reszt interneten keresztul ossz kb 11 resz
2015. ápr. 4. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Éhezők viadala.nagyon jó történet,csak szerintem nagyon szomorú.a 3 rész után depressziós lettem.egyszerűen nem értettem mért kellet mindenkinek meghalnia 😓 azóta mindegyiket már olvastam egy csomószor de mindig kiakadok rajta

ezen kívül én még nagyon szeretem a Gyűrűk Ura trilógiát,bár talán sok embernek kicsit lassú lenne a történet de szerintem a fantasyirodalom legnagyobb alkotása,én imádom.ajánlom a filmet is,nagyon jól sikerült megragadnia a hangulátát.

Ezen kívül én még a Hobbitot(Gyűrűk Ura folytatása)is nagyon szeretem,de azzal nem értettem egyet ami a végén történt.szintén ajánlom a filmet is,Peter Jackson 3 részes trilógiát csinált belőle,az utolsón komolyan sírtam,de zseniális lett.

Naggyából ez a top 3 de ezenkívül még van egy csomó könyv amit imádok:Ha Maradnék,Húrin gyermekei ,Leiner Laura könyvei(főleg a Késtél),Az Emlékek őre és a folytatása,Percy Jacksonok,Időfutár,Agatha Christie könyvek...

2015. ápr. 4. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok jó könyvet olvastam, de a legjobb az a "Rocksztárt kaptam karácsonyra" volt, na meg nekem bejöttek Rejtő Jenő/P. Howard könyvei :)
2015. ápr. 5. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!