Éhezők viadala
Senkinek sem kellesz!
Csillagainkban a hiba
Leiner Laura összes könyve
A békès harcos útja
Elválaszt az idő /M
Éhezők viadala.nagyon jó történet,csak szerintem nagyon szomorú.a 3 rész után depressziós lettem.egyszerűen nem értettem mért kellet mindenkinek meghalnia 😓 azóta mindegyiket már olvastam egy csomószor de mindig kiakadok rajta
ezen kívül én még nagyon szeretem a Gyűrűk Ura trilógiát,bár talán sok embernek kicsit lassú lenne a történet de szerintem a fantasyirodalom legnagyobb alkotása,én imádom.ajánlom a filmet is,nagyon jól sikerült megragadnia a hangulátát.
Ezen kívül én még a Hobbitot(Gyűrűk Ura folytatása)is nagyon szeretem,de azzal nem értettem egyet ami a végén történt.szintén ajánlom a filmet is,Peter Jackson 3 részes trilógiát csinált belőle,az utolsón komolyan sírtam,de zseniális lett.
Naggyából ez a top 3 de ezenkívül még van egy csomó könyv amit imádok:Ha Maradnék,Húrin gyermekei ,Leiner Laura könyvei(főleg a Késtél),Az Emlékek őre és a folytatása,Percy Jacksonok,Időfutár,Agatha Christie könyvek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!