Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a legjobb könyv amit...

Mi a legjobb könyv amit olvastatok?

Figyelt kérdés

2015. márc. 20. 19:44
1 2
 1/15 locsi01 ***** válasza:
40%

Percy Jackson 6 kötetes azzal el leszel egy darabig a folytatása pedig Az elveszett hős . Mindkettő istenekről szól de nagyon jó ! Az első kettő része filmben is megvan ha ott megtetszik akkor olvasd !!!

Rubinvörös , Zafírkék , Smaragdzöld ! A másik kedvenc sorozatom! Egy időutazós , romantikus ( az alcíme : Időtlen szerelem). Sajnálom hogy vége lett :( de azért jó volt!

Az útvesztő , Tűzpróba !!! A KEDVENCEM!!! Ez nem nagyon horror. Az első része megvan filmben de a könyv eléggé más Úgyhogy az elsőt is olvasd el !!!

Még több Leiner Laura könyvek : Akkor szakítsunk , Bábel , Késtél.

Alkonyat !!! Különösen ajánlom de a második rész már túl nyálas !!!

2015. márc. 20. 19:46
 2/15 locsi01 ***** válasza:
Te melyiket ajánlod???
2015. márc. 20. 19:47
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Számomra az örök kedvenc George R.R. Martin könyvsorozata lett, A Song of Ice and Fire (A Tűz és Jég dala)
2015. márc. 20. 19:48
 4/15 anonim válasza:
30%
Egyet értek az első válaszolóval csak még egyet tennék hozzá: 39 kulcs. Ez az egész 11kötetes és egyre jobb és jobb. Én csak faltam az oldalakat , az egészet 2 hónap alatt kiolvastam. 12/L
2015. márc. 20. 19:51
 5/15 anonim válasza:
63%
Az én kedvencem Darren Shan démonvilága volt. Ez 1 10 részes sorrozat am horror és démonokról szól.
2015. márc. 20. 19:54
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
Éhezők viadala mind 3 része. :3
2015. márc. 20. 21:06
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a sok kedvenc könyvem van de talán ezek a legkedvenceimek:

Neil Gaiman: Sosehol (Neverwhere)- Egy különleges földalatti világban játszódik, ami tükörképe a "fenti" Londonnak, és ahol minden megtörténhet. Egy különc, elgondolkodtató, fordulatos könyv. Talán ezt tudnám az első helyre tenni.

Neil Gaimantól még a másik kedvencem az Elveszett próféciák (Good omens). Ez nem egy tipikus Gaiman könyv, de ezt mindenkinek teljes szívemből tudom ajánlani, mert sírva nevettem végig a könyvet.

Monty Roberts: Shy Boy- Ez valószínűleg azért különösen kedves könyv nekem, mert én is bolondulok a lovakért, és ez a könyv (igaz történet), egy fiatal musztáng megszelídítéséről szól. Monty Roberts felfogása a lovakkal (meg úgy az élettel) kapcsolatban nagyon érdekes és rendkívül olvasmányosan ír. Szerintem ez akár egy teljesen ló-mentes embernek is tetszene.

Stephenie Meyer: A burok (The Host)- Nem sokan ismerik a twilight-saga írónőjének másik könyvét, a Burok-ot. Sokan talán előítélettel is állnak ezzel a könyvel szemben, de nekem nagy kedvencem. Egy különleges idegen fajról szól amely elfoglalta a földet, az embereket gazdatestnek használva élik tökéletes életüket, egy tökéletes világban. Ami a még menekülő félben lévő emberek számára csupa veszély. A főszereplő "lélek" (az idegen faj földi elnevezése), egy ilyen menekülő ember csoporthoz csatlakozik.

Talán ez lenne a Top 3 ( +1 ) kedvenc könyvem, ezen kívül még Jane Austin könyveit kedvelem nagyon. És Robert Merle francia históriája is meglepően tetszik, annak ellenére, hogy témája egyáltalán nem áll közel hozzám.

2015. márc. 20. 21:53
 8/15 anonim ***** válasza:
24%

Mark Lawrence: A széthullott birodalom könyvtrilógia.

Csak ajánlani tudom. Szerintem a világ legszebb története. Amikor én a harmadik tész végére érten, két napig teljes sokkban voltam. A fordítás is nagyon igényes. A műfalya dark fantasy, szóval van benne egy-két gyomorforgató jelenet. De nagyon szép. Csak ajánlom mindenkinek.

2015. márc. 21. 09:23
 9/15 anonim válasza:

Szerintem nincs legjobb könyv. Mindenik másért jó,másban különleges.

Ransom Riggs : Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei egy csodálatos könyv. Elrepít a fantázia színes és végtelen világába, emellett néhány csodaszép , hátborzongató kép tarkítja az oldalit. Ne értsd félre, ez nem meséskönyv, hanem egy izgalmas és gyönyörű regény amelyben régi képek szemléltetik az író elgondolásit, érzéseit. Csak ajánlani tudom! :)

2015. márc. 22. 20:25
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Stephen King: Cujo (ez a legnagyobb kedvenc)

Stephen King a kedvenc íróm, és már az is marad.

De vannak kis kedvenceim is. Hát igen...Sokat olvasok.

Anne Rice

Dean R. Koontz

Robin Cook

Joe Hill

Darren Shan

H.P. Lovecraft

Peter Straub

J.R. Ward

Vavyan Fable

Valamikor Agatha Christie-t, Clive Barker-t és James Herbert-et is ki akarom próbálni. Tőlük még nem olvastam, de érdekel.

2015. márc. 24. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!