Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tanító jellegű könyvet tudtok...

Tanító jellegű könyvet tudtok ajánlani? RÉSZLETEK LENT

Figyelt kérdés

17/L

Eléggé nagy döntések,választások előtt állok.Nem tudom,hogy mit válasszak,a ˝szívem˝ , és az eszem két különböző irányba húz.Balzac:Goriot apó c. könyve nagyon jó hatással volt rám,kedvenc könyvemmé vált.Mindemellett Veronica Roth Beavatott trilógiája vált még kedvencemmé.Ezekben a könyvekben a jellemfejlődés,akarat számomra meghatározóvá vált.Egyébként A kis herceg c. könyv is az egyik kedvencem.

Tudtok nekem olyan könyveket ajánlani,amik lelkileg fejleszthetnének ?

2015. márc. 20. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Dosztojevszkij könyveiben az ember lelkével foglalkozik leginkább, történeteiben a lelki folyamatok állnak a cselekményszál középpontjában. A szereplők mást tesznek, mint amire gondolnak, mást gondolnak el, mint amit éreznek. Véleményem szerint, ha az ember elolvassa az ő könyveit és a szereplők belső lelki vívódásait megfigyeli, akkor önmagában is képes elrendezni a lelki folyamatokat, ezáltal képes fejleszteni magát az olvasó.
2015. márc. 20. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jane Austen összes könyvét, de például Büszkeség és balítélet, Meggyőző érvek.
2015. márc. 20. 20:23
 3/4 anonim válasza:
Paulo Coelho sztem nagyon jó író. És az egyik kedvencem tőle a Veronika meg akar halni.
2015. márc. 21. 00:18
 4/4 Márciuska ***** válasza:

Selma Lagerlöf: A Halál kocsisa

Kathryn Stockett: A segítség

Frances Hodgson Burnett: A tikos kert, A padlásszoba kis hercegnője

2015. márc. 23. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!